Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha megviccelek embereket az...

Ha megviccelek embereket az utcán, a rendőrök megbüntethetnek engem?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a8mWD..

http://www.youtube.com/watch?v=rqmIdpC7Qz8

Szóval..... ha nem teszek kárt a környezetemben, és nem rongálok... nem akadályozom a forgalmat stb.. csak viccelek embereket ilyesmikkel. Akkor megbüntethetnek? Ha igen miért? Ha nem, miért nem?

2013. jún. 28. 09:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
Valószínűleg beszólnának érte de nem hinném hogy komolyan megbüntethetnének miatta
2013. jún. 28. 09:38
 2/11 anonim válasza:
Hát azért szerintem rád szólnának a zsaruk hogy fejezd be de ha még kiskorú vagy nagyon sokat nem csinálhatnak...Beszélnek a szüleiddel és kész...De szerintem nem lenne semmi baj csak rád szólnak és kész....;)
2013. jún. 28. 09:40
 3/11 anonim válasza:
Magyarországon nincs törvény arra, hogy embereket nem lehet megviccelni! :))
2013. jún. 28. 09:52
 4/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2013. jún. 28. 10:02
 5/11 anonim ***** válasza:
a rendőrök is röhögnének egyet :))) ezzel nem csinálsz bűncselekményt :) ----> ergó, nincs is milyen indokkal megbüntessenek :)))
2013. jún. 28. 10:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ez nem olyan de ha pl ladával hajtasz a járdán akkor már esélyes :D
2013. jún. 28. 10:33
 7/11 anonim válasza:
Nem büntetnének meg :D Sok szerencsét! Én jót röhögnék :D
2013. jún. 28. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, mivel akarod őket megviccelni. Ha azzal, hogy autó elé lököd őket, akkor megbüntethetnek, vagy ha azt tartod viccesnek, hogy megalázóan bánsz velük, vagy ha akaratodon kívül megsérted.
2013. jún. 28. 20:24
 9/11 dankon válasza:

TÖK JÓ.Én is csinálnék ilyet.

De veszélyes is lehet én láttam olyat valaki ugy megijet hogy kiszaladt az utestre és halálra gázolták.Plázába kell menni:Ja de az sem jó magántulajdon

2013. jún. 29. 13:30
 10/11 anonim válasza:

Egyetértek az uccsó válaszolóval,sőt szerintem az elsőt nyugodtan megcsinálhatod,az még jópofa és nem fognak érte megbüntetni :D ...

Viszont az a gorillás ijesztés háát..kicsit durva ha belegondolsz,jah és nemtom hány éves vagy te,de ha nem felnőtt,és egyedül csinálnád végig ezeket a vicceket,akkor lehet h nem örülnének a tréfádnak,hiszen láttad, a videóban az emberek nevettek mikor megtudták h vicc az egész,mert ott volt egy stáb,kamerák,meg volt rendezve az egész xdd

de neked gondolom nincs egy stábod;)

2013. aug. 13. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!