Megbüntethetnek ezért?
Figyelt kérdés
Itthon lévő hanganyagomat(angol nyelv) feltöltöttem megauploadra és felraktam egy fórumra, hogy segítsek másoknak is. Az Ip címem alapján kinyomozhatják, hogy ki rakta fel?2011. nov. 12. 23:32
1/3 anonim válasza:
Persze.
Sőt lehet rád rúgják az angol bobik az ajtót. Mivel ott ők a softwer rendőrök is. Elhurcolnak egy börtönbe bezárnak vagy 5 évre az angol kőtömlöcbe és 3 nigger fog a sitten felváltva kúrogatni. Vazelint vegyél holnap míg szabad vagy..
Max törlik amit feltöltöttél.
Mit pánikolsz? :D :D :D
2/3 A kérdező kommentje:
Okés köszi :D :D
2011. nov. 13. 00:02
3/3 A kérdező kommentje:
Hát kész lettem tőled :D :D :D jól megnevettettél, amúgy is pocsék estém van, de legalább lefekvés előtt röhögtem egy jót...:D
2011. nov. 13. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!