Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak hasonló emberek?

Vannak hasonló emberek?

Figyelt kérdés

Engem például a skandináv mitológia nagyon vonz, az ilyen "Gyűrűk ura- feelinges" mitológiai vagy kitalált lények, a svéd és finn nyelvért pedig egyenesen meg vagyok őrülve. A skandináv folk metal zenét szintén imádom, a Finntroll-t, Korpiklaani-t és az Ensiferum-ot főleg.

Szóval van hasonló ember, akit szintén nagyon vonz valamilyen kultúra?

És ez egyáltalán mitől van? Mármint ez a "nép-nyelv-zeneszeretet" ?

2013. jún. 27. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok. Csak én a jégkorong miatt (is) és a nyelvrokonság miatt, meg mert Finnország olyan gyönyörű. Nagyon szeretem Dinnorazágot, szeretnékmmajd megtanulni egyszer Finnül, vagy Svédül, vagy Norvégul.
2013. aug. 26. 10:22
 12/17 A kérdező kommentje:
*pacsi* :D
2013. aug. 26. 15:28
 13/17 Frigg ***** válasza:

azt hiszem, én vagyok a te "embered" :D ez kb. szóról-szóra igaz is rám, minden :) jó érzés hasonló érdeklődésű emberekre találni itt :)

23/N

2013. aug. 28. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Második: Azért nem erős a komplett európai kontinens legfejlettebb és leggazdagabb országait "elmaradott északi országok"-ként aposztrofálnod? Lehet, hogy a huszadik század elején még középkori szint uralkodott, de feltörtek, mint a talajvíz, ez pedig az északi munkamorálnak és a globalizációnak köszönhető.

Egyébként én is marhára északi-mániás vagyok, szeretném az életem Norvégiában leélni :)

2013. aug. 28. 20:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2013. aug. 29. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem csak a mitológia vonz, a Thor képregények meg a viking metál :D
2013. szept. 25. 18:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi s választ! ;)
2013. szept. 25. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!