Vannak hasonló emberek?
Engem például a skandináv mitológia nagyon vonz, az ilyen "Gyűrűk ura- feelinges" mitológiai vagy kitalált lények, a svéd és finn nyelvért pedig egyenesen meg vagyok őrülve. A skandináv folk metal zenét szintén imádom, a Finntroll-t, Korpiklaani-t és az Ensiferum-ot főleg.
Szóval van hasonló ember, akit szintén nagyon vonz valamilyen kultúra?
És ez egyáltalán mitől van? Mármint ez a "nép-nyelv-zeneszeretet" ?
azt hiszem, én vagyok a te "embered" :D ez kb. szóról-szóra igaz is rám, minden :) jó érzés hasonló érdeklődésű emberekre találni itt :)
23/N
Második: Azért nem erős a komplett európai kontinens legfejlettebb és leggazdagabb országait "elmaradott északi országok"-ként aposztrofálnod? Lehet, hogy a huszadik század elején még középkori szint uralkodott, de feltörtek, mint a talajvíz, ez pedig az északi munkamorálnak és a globalizációnak köszönhető.
Egyébként én is marhára északi-mániás vagyok, szeretném az életem Norvégiában leélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!