Származhat haszna abból ha elvesz?
Teljesen megbízok a páromban, de a szüleim féltenek, annyira, hogy sikerült beleültetniük a bogarat a fülembe.
Tehát: kint élek Londonban, itt megismerkedtem egy sráccal. Róla tudni kell, hogy Indiából jött (most nem lényeg, hogy pontosan honnan, csak az, hogy EU-n kívülről), már 8 éve él itt kint és övé a ház ahol a szobát bérlem. Mivel egy házban élünk, így elég jól megismertük egymást.
Ő többször hangoztatja, hogy szeretne elvenni. Én azt szoktam meg, hogy a családban mindenki később házasodott, a barátom kultúrájában meg normális, hogy hamarabb kerül szóba a házasság. Pont a koraisága miatt, a szüleim attól féltenek, hogy csak ki akar használni a papírok miatt. Utánaolvastam, de nekem zavaros, hogy neki milyen papírok kellenek.
Tehát a kérdésem: egy 27 éves EU-n kívülről jött, 8 éve itt élő, dolgozó pasinak származhat előnye abból, ha elvenne egy Unios államból származó lányt?
Ki tudja, hogy kié a ház és hogy mennyire legálisan van Angliában...
Nem szabad az ilyenekkel összeállni, ezek az indiaiak, pakisztániak, afrikaiak ott a legrosszabbak. Tele vannak velük az újságok, hogy miket csinálnak.
Úgy van 8 éve Angliában, hogy állandóan hosszabbítja a tartózkodási engedélyét - erre már egy egész iparág van épülve...
Ha megkapta az "áldozatot" (ez vagy Te), akkor elvesz és hivatkozva a 8 évi ott-tartózkodására, kérvényezheti az állampolgárságot. Ez lenne az ő haszna. Utána Téged jól fenékbe billent és elveszi a falubelijét, így a családjával is megbékül. Végül kihozatja az egész rokonságát - akik egyenként újrakezdik ezt a szép illegális bevándorlói románcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!