Mi a véleményetek a vajdasági magyarokról?
oké, magyarok, persze, csak tudod amikor 100-ból 99-szer van "másmilyen" tapasztalatom, akkor elgondolkodok egy kicsit ...
De őszintén, jönnek a hülyeségekkel egyfolytában, hogy visszacsatolás meg stb, mondhatnám hosszan, most nem csak a vajdaságiakról beszélek, de semmi reaális alapja nincs.
Vagy bárki lát erre egy csep esélyt is ?
Engem ezért idegesít már nagyon, mert tehát a lehetetlenről oylan jókat tudunk vitázni mindig ...
"De őszintén, jönnek a hülyeségekkel egyfolytában, hogy visszacsatolás meg stb."
A határon túliak jönnek ezzel a legkevésbé. Egy ottani magyar pontosan tudja, mit jelent az, hogy "Románia a románoké" meg "Szlovákia a szlovákoké", ezért ők nem szoktak nagyon lelkesedni a "Magyarország a magyaroké"-ért sem. Több erdélyi ismerősöm megerősíti, hogy a legkevésbé sincsenek jó véleménnyel a jobbikról, ami csak árt nekik.
Kis OFF:
a JOBBIK mit ártott nekik? Autonómiát akar a magyarlakta részeknek,megadni a kettős állampolgárságot. Jah,ők Orbánc Viktorkában bíznak...
Válasz a kérdésre:
Én nem ismerek egy vajdasági magyart se,de minden határon túli magyart ugyan olyan magyarnak tekintem,mint a magyarországi magyart!
"a JOBBIK mit ártott nekik?"
Azt, hogy a Slota-típusú szélsőségesek pontosan a Jobbikra mutogatva tudják elhitetni, hogy szükség van rájuk, mert a magyarok "veszélyesek" és "agresszívak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!