Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz, amit a dánokról meg a...

Igaz, amit a dánokról meg a norvégokról mondanak?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam, hogy az északiak közül a dánok természetesnek tartják a meztelenkedést. Nem a nudista strandra gondoltam, hanem általánosságban. A házban is meztelenül sétálgatnak. Úgy tudtam, ez inkább a finnekre jellemző.

A norvégokról meg azt hallottam, hogy aktívabbak a szexben, szeretik a szexuális szerepjátékokat. Ez igaz, vagy csak sztereotípia?

2013. jún. 18. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

na már tudom hova költözzek

/f

2013. jún. 18. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hány dánra, norvégra igaz, és milyen helyzetekben? És mi a helyzet a többi népek hasonló szokásainak arányával?

Mindenütt fogsz találni ilyen és olyan viselkedést. Afrikában egyes helyeken sokkal gyakoribb a "meztelenkedés", ami figyelembe véve a természeti körülményeket, eléggé nyilvánvaló.

Ahhoz, hogy objektív választ kaphass, azt kéne vizsgálni, voltak-e ilyen irányú komolyabb szociológiai kutatások ott és más országokban. És ha igen, mi az eredmény.

2013. jún. 18. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a kérdésedre érdemben nem tudok válaszolni.

Ha érdekel, hogy kik szeretnek meztelenkedni: a németek. Itt pl. a szauna CSAK meztelen, nincs ruhás részleg (engem ez felettébb zavar). A nudiközösségek-táborok-kempingek is általánosan elterjedtek és elfogadottak.

Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki meztelenkedik, de ha itt azt hallja valaki, hogy otthon meztelenül vannak, akkor "na és" a reakció, és nem "úristen" ... nehéz megszoknom :)

2013. jún. 18. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz. Éltem Dániában 2 évig,a házakban többnyire nincsenek függönyök,láttam pár helyes srácot meztelenül az ablaknál:))És az is igaz a hapsikra,hogy sokkal aktívabbak a szexben és kreatívabbak is,mint pl. a magyarok.Legalábbis én ezt tapasztaltam. Viszont az érzelmeket nem viszik bele sem a szexbe,sem a mindennapi életbe.Nem tudják helyén kezelni és emiatt zárkózottabbak,mint más nemzet.
2013. júl. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!