Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért az 5-ös lottó a legnépsz...

Miért az 5-ös lottó a legnépszerűbb?

Figyelt kérdés
A skandinávot 13-szor nagyobb esély van megnyerni, mégis a z 5 lottón vannak hatalmas nyeremények, még a skandinávon alig nő a nyeremény hetente. Miért játsszák az 5 lottót ilyen sokan a skandináv helyett?

2013. jún. 17. 00:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
65%
Azért, mert sok paraszt gyökér nem ért a Skandináv lottóhoz, Keno-hoz, Luxor-hoz (bármilyen hihetetlen, de vannak ilyen emberek), illetve valóban az 5-ös a legrégebbi és sokan nem számolgatnak valószínűséget, hanem csak megszokásból játszanak...na kb ezért.
2013. jún. 17. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Én meg erre azt mondom, hogy a Tippmix-el még ennél is nagyobb esélye van nyerned. Ott általában 3 variáció van, azaz elméletileg 33% a nyerési esélyed.
2013. jún. 17. 14:37
 13/19 anonim válasza:

Utolsó (tippmix-es)

Ha megjátszol 9 meccset és nem értesz hozzá semmit, ezért teljesen véletlenszerűen, akkor pont annyi esélyed van a nyerésre, mint a 7-es lottón a 4 találatra (:

2013. jún. 17. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát akkor igen, de tippmixszel sokkal valószínűbb, hogy valaha is viszontlátod legalább a pénzed egyrészét.

+ Azért egy meccs mégis izgalmasabb, mint a lottószám-sorsolás.

+ Ott legalább számít a tudás és a tapasztalat, mert meccsekre fogad az ember, nem arra, hogy egy gép milyen számokat húz ki egy kalapból.

+ Tippmixen sokkal többen nyernek, mint akármelyik lottón.

2013. jún. 17. 15:45
 15/19 anonim ***** válasza:

én skandinávot és hatosat veszek.

amúgy azért nem megy fel a nyeremény, mert nagyobb az esély a telitalálatra (főleg, hogy 2-t is húznak), gyakrabban viszik el, még így is, hogy kevesebben játszák!

2013. jún. 17. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem csalnak a lottóhúzásokon! Ha mégsem, nem értem, hogy miért nem!

Ok: Ha úgy manipulálják, hogy sokáig ne legyen telitalálat, az sok plussz lottózót vonz - sok mrd plusz bevétel.

Lehetőség: technikailag könnyű,(pl.távirányított mágnes), computer 1 mp. alatt kiszámolja, hogy melyik az az 1-2 szám amit nem szabad kihúzni (utolsó szám).

Matek: nagyon kicsi a valószínűsége, hogy többszázmillió beérkezett szelvény(halmozottan) után sincs találat.

Pláne, hogy hányszor fordult elő hosszú halmozódás.

---- A csalásnak sokkal nagyobb az esélye.

2013. jún. 20. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:

1. Nem éri meg lottózni, mert a befizetett pénz majd' felét lenyúlják, csak a többit osztják ki.

2. Ezt nem akarom elmagyarázni annak aki sokat nyert! :-)

2013. jún. 20. 17:54
 18/19 anonim válasza:
mert sokkal nagyobb a főnyeremény!
2013. júl. 4. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:
gépi sorsolásnál sztem is lehet csalni.ezért kéne azt betiltani és csak kézzel húzni.
2013. júl. 5. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!