Hogy mondjam meg neki, hogy ne ölelgessen, simogasson?
Ezt a kérdést a párodnak kellene elrendezni, két hatalmas pofon kíséretében.
Én férfi vagyok, de szégyellem magam az ilyen öntapadós csírák miatt.
14:36-os válaszoló hülyeségeket beszél.
A kérdésben említett férfi nem hiszem, hogy tovább a barátod szeretne lenni, ha egy szóval se mondanád neki, hogy nem szereted ha ölelget, hanem úgy tudná meg, hogy a párod leverne neki egyet-kettőt.
Szóval: Akárhogy is mondod meg, rosszul fog neki esni. Így fejezi ki a szeretetét, az fog neki belőle lejönni, hogy te nem szereted őt. Szerintem csak akkor mondd meg neki, ha már elviselhetetlenül zavar, és kerülöd a vele való találkozást emiatt. Ahogy egy korábbi válaszoló is írta: Nagyon könnyen megromolhat így egy barátság. Én is szoktam ölelgetni, puszilgatni a barátnőimet, köszönéskor. Ezt azért teszem, mert férfiakkal kezet fogok, nővel viszont ezt nem illik. Ha valaki azt mondaná nekem, hogy én ne öleljem meg őt többet, azt gondolnám, hogy büdös vagyok, csúnya vagyok, büdös a szám, stb... Ha szóbahozod, jól kimagyarázni magadat nem fogod tudni.
Példa: Van az osztályunkban egy csaj. Utálljuk mint a szemetet, de ez most más téma. Haverokkal ülünk a folyosón, megjön suliba. Mindenkihez odajön 3 pusziért. Nem akartunk jelenetet csinálni, ezért az egyik ilyen alkalommal a haverom szépen megmondta neki, hogy hozzánk ne nagyon jöjjön már 3 pusziért. Azóta hozzánk se szól, kerül minket, csak a legszükségesebb esetekben jön ide. És ővele nem is voltunk jóban, 1 éve ismertük.
Tehát ha teheted bírd ki. Emiatt nagyon könnyen vége lehet a barátságotoknak, szerintem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!