Ismertek olyan embert, aki már elérte a Nirvánát?
Még mindig nem érted. Ez csak egy szó. Pontosítsd, milyen vonással, képességgel, élménnyel rendelkező emberre gondolsz?
Egyébként érdekel engem, h miért tetted fel a kérdést.
(Cobain-ról, v bárkiről honnan tudhatnád, milyen tudatállapotokban volt?)
Buddhanak sikerult. Ezt irja a google. :P
(Cobain nemcsak hogy elerte, evekig o volt a frontembere. HAHA:p)
Tulajdonképpen csak kíváncsi vagyok, mivel szívesen megismerkednék ilyen emberrel.
Hogy Kurt Cobainról honnan tudom?
Igazából az eddigi tapasztalataim alapján én azt vettem észre, hogy akinek rossz volt a gyerekkora, az mindig antiszociálissá, vagy akár 'mássá' válik. (Vagy lehet, hogy pont azért alakulnak ki viták, mert a gyerek más?)
Ott van például Sylvester Stallone, Eminem, vagy Feldmár András.
Kurtnek is elváltak a szülei, sokat tv-zett és híd alatt is volt (ezek szerint talán volt elég ideje ahhoz, hogy kérdéseket tegyen fel magának, és biztos magányosnak is érezte magát)
Emellett szerintem a punk rock nézetei szinte/vagy teljesen ugyanazok, mint az anarchizmusé és a buddhizmusé, vagy legalábbis van valamilyen pszichológiai köze a háromnak egymáshoz.
És még mielőtt bárki azt mondaná, hogy keverem a szezont a fazonnal, annak ajánlom, hogy nézzen utána egy kicsit a dolgoknak;).
Nos, tényleg írtam mindenről, csak arról nem, amiről kellett volna.
Olyan emberre gondoltam amúgy, akiben már nincs semmi rossz, mindenkit szeret, és mindenki iránt empátiát érez.
A felszín alapján ítélsz, következtetsz, és nagyon kevés, JELENTŐSEN EGYMÁSTÓL ELTÉRŐ szempontot vizsgálsz meg, amikor véleményezel adott dolgot. (Kb 2 dimenziósan gondolkodsz, 3D helyett.)
Nem lehetsz több 20 évesnél, vagy ha nőnemű vagy, 22-nél. Bár a gyerekek kisebb része már 12-13 évesen is mélyebben gondolkodik, de az a ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!