Ő miért ilyen és én miért nem?
Van egy barátnőm, akit szinte már a legjobb barátnőmnek tartok. Amikor őt megismertem, akkor egy barátját is szintúgy, aki fiú. Ők nem voltak együtt csak barátok voltak.
Telt múlt az idő és egyre jobban összekovácsolódtunk így hárman. Egyszer korizni is elmentünk, de mint kiderült csak azért jött, hogy ne bántson meg engem, vagy őt.
Utána jött egy kis zűr, amiből elég nagy baj lett. Köztem és a fiú közt végleg megszűnt a kommunikáció. De a barátnőm továbbra is jóba maradt vele. Aztán őt sokszor elhívta találkozni, amire természetesen elment.
Talán össze is jöttek, ezt nem tudom. Meg hallottam egy hírt, miszerint lefeküdtek. Nem tudom mi igaz és mi nem. a Barátnőm semmit sem mondd, de azt viszont igen, hogy nincsenek és nem is voltak együtt.
De most a lényegre térek, amik a kérdések.
Mikor velem is jóban volt, miért nem hívott el többször úgy mint őt?
Ő miért ilyen szép? Vele miért van jóban?
Miért nem mondd semmit a kapcsolatukról? Miért titkolózik?
Lehetünk még valaha jóba azzal a fiúval?
Jaj kicsi szívem, honnan a rákból ismerjük az életed és környezeted?
Ha nem csinálsz semmit, akkor csak találgathatsz vagy a szerencsében bízhatsz...
egy újabb bölcs válasz tőled :)
az én válaszom: majd felnősz és kisebb gondod is nagyobb lesz annál hogy ki szebb nálad, örülsz ha a kereseted kifutja a rezsit meg némi kaját
nem pesszimizmusból írom
egyébként tuti hogy szép vagy csak az önértékelésed nincs a helyén
mi folyik itt kérem szépen?XD
lehet azért nem beszél róla mert az ő dolguk
kétlem hogy kiteregetnéd bárkinek azt hogy lefeküdtél e valakivel xd
kedves utolsó
hidd el hogy senkit nem érdekel se a kérdés, se az hogy ki kérdezte és amúgy ez a világjárványként kitörő közömbösség egyébként is begyűrűzött már ide is
-anya-
az utolsóéval egyet tudok érteni. xd
ne hidd, hogy bárkit is érdekel az,hogy egy ilyet ki írt valaki,főleg mert névtelenül van:D senki sem fog rájönni, hogy te vagy az, de az, hogy írtál egy ilyen választ, csak feltűnőbbé teszi az egészet
maradj veszteg xdd
én vagyok a 'kedves utolsó'
és te mit érsz el azzal hogy ide kiírod konkrétan az énélettörténetemet úgy,hogy előtte feltöröd a fiókjaiamt...? gerinctelenek... -.-""""
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!