Mindjárt nyári szünet! Mi volt nektek jó/rossz ebben az évben?
Nyáron mindig azt várom, hogy tél legyen.
Télen pedig, hogy nyár.
Viszont tél után jobban esik a nyár, mint nyár után a tél.
Hol van még a nyári szünet... Majd június 27 után lazíthatok. Párommal nyaralni megyünk, rengeteget alszok, lustálkodok és kikapcsolódok végre. :D Már nagyon várom!
Ebben az évben sok minden történt, rengeteg idegeskedés volt, hiszen végzősök voltunk. Ment a mindenféle huza-vona a tablóképekkel, tablóval, szalagavatóval, ballagással, érettségivel. Mindenképpen negatív, hogy feleslegesen izgultunk és idegesítettük magunkat sokszor. Pozitív, hogy szerenádra végre megtörtént a csoda: összeszokott az osztály és igazán jó kapcsolatok alakultak ki.
Holnap még lesz egy emelt szóbelim, aztán 24től közép szóbeli, szóval ideje lenne, ha vége lenne.
Szerenádra :) hát végülis jobb később mint soha
nekem tesóm érettségizik, szóval el tudom képzelni, hogy milyen"parával" is jár az :D
én nem nagyon mert most fogok ballagni és nem nagyon szeretnék :(
de egyébként várom.
a rossz az volt hogy sokat kellet tanulni a vizsgákra ://
Nekem kb 3 nagyon jó dolog történt ebben az évben. Az egyik az, hogy Szeptemberben kirobbanó sikerrel kezdtem az évet, amelynek nagyon örültem.
2
Egy általam félreolvasott e-mail miatt, egy újfajta időtöltés alakult ki, 3-unk között.
3
Az év végi bizonyítványom a vártnál 2x jobbra sikerült, ugyanis 4 tantárgyból javítottam fél évhez képest, köztük tesiből, ami számomra meglepetés volt, ugyanis van egy kis felesleg rajtam, meg hogy 2 éve nem voltam 5-ös tesiből, és a legérdekesebb, 2 gyerek aki "formában" van, meg jobban futnak mint én stb. ők csak 4-est kaptak! Úgyhogy....
A nyári szünet!
Nekem sikerült Június végéig elfoglaltságot kerítenem (kisebb-nagyobb megszakításokkal) Aztán, majd még vannak terveim, céljaim......
Örülök is a nyárnak meg nem is.Egyrészt a tanév fárasztó volt,a felvételire is kellett készülni,meg a konpetenciára is,meg több nagy dolgozat volt,mint eddig.Másrészt meg,hiányozni fog az osztályom,a sok hülyével együtt is. :( Oké,hogy fogjuk még egymást látni,de sulis hülyülések,meg poénok már nem lesznek..max emlékként. :( Hát..jó volt ebben az évben,h mint utolsó együtt töltött év,nyolcadikosként,mindenki jóban volt mindenkivel,senki nem veszekedett senkivel,mondjuk ettől függetlenül voltak balhék,baráti verekedések. :P Rossz volt viszont,hogy rájöttem,akiben eddig tökéletesen megbíztam,nem bízott meg bennem,ás ráadásul kétszer is meglopott,egyszer pénzt,meg egy fényképezőgépet.A gép meglett a pénz nem. :( Na meg volt egy srác,aki tetszett,és nem biztos,h látom még őt valaha,egész évben paráztam neki elmondani.. :/
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!