Rockerek, Metallerek sehol? :C
húgom 7 éves, elsős volt. hallanád milyen zenéket hallgat. növeszti a haját ő is. szülinapjára bakancsot kér. jövőre jönni akar rockmaratonra. olyan aranyos. volt kitől tanulnia :D
15L
Én is itt vagyok! :D Hogy visszamenjek a kezdetekre, elsőben az egész volt osztályom oda-vissza volt a Tankcsapdáért, aztán később jött ez a tuc tuc divat, és mindenki azt hallgat. Én pedig megmaradtam a rocknál. A barátnőimet is terelgetem a jó zene felé, kisebb-nagyobb sikerekkel :) Most ballagtunk nyolcadikból, és nem is hittem volna, hogy a zene hogy összeköt minket. A szünetben kialakult néhány volt osztálytársammal egy kis társaság, néhányakkal jobban kijövök, mint valaha :) Ezzel azt akarom mondani, hogy 13-14-15 éves korban kitartó próbálkozással sokak zenei ízlését meg lehet változtatni.
És van egy 10 éves öcsém, egy 8 éves unokaöcsém, és egy 6 éves unokahúgom... Jó úton haladnak, szóval nem fogom hagyni, hogy divatzenét hallgassanak :D Jó érzés, mikor 3 kisgyereket látsz Metallicára headbangelni, és ez a te műved :)
14/L
8-as!
A pszichedelikus rock alatt mit értesz? :)
Tudom, h keso valasz, de en is rocker vagyok! (irj privatot, ha gondolod)
12/L
Kérdező, megértelek.A baráti körömből mindenki wayer/directioner... a tanárok ferde szemmel néznek rám, mert "egy ilyen fiatal lány ne hordjon ennyi feketét, nem illik", én meg falra mászok tőle... szüleim dettó:"egy szép szőke hajú kék szemű lány hordjon cuki, világos cuccokat"... elegem van!Csak azért, mert kb. 10 évesnek nézek ki, még nem kéne, hogy Vándireksönt és egyéb "cuki" zenét kéne hallgatnom, fehéret és rózsaszínt kén hordanom, és meg kéne felelnem a társadalmi normáknak, nem?!?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!