Az hogy lehet, hogy egyes szélsőjobbosok egyszerre antiszemiták, és büszkék arra, hogy mennyi Nobel-díjasunk van (nem beszélve a zsidó olimpiai bajnokokról, mint pl. Hajós Alfréd)?
Értem. És ha mondjuk egy csapatban van zsidó? A magyar vízilabda-válogatott sikereire büszke vagy, de Benedek Tiborra már nem, mert ő zsidó származású?
Ne akadékoskodásnak vedd, csak tényleg érdekel.
Nem vagoy szélsőjobbos, de had fejtsem ki én is a véleményemet.
Zsidóknál ugye fontos érték hogy haladjanak az életben, tanuljanak, stb... egy zsidó nem szívesen lesz "egyszerű", kétkezű munkás... Ezáltal rengeteg fontos pozíciót töltenek be/ tötöttek be...
Szerintem senkinek egy rossz szava nem lehet, ha azt mondom, hogy haragszom Kun (Kohn) Bélára, Rákosi (Rosenfeld) Mátyásra, illetve egyéb zsidókra akik kárt okoztak az országnak azzal hogy a magyarság csak második volt nekik, akiknek a jövője nem fontos...
Viszont más zsidók meg épp hogy dicsőséget hoztak az országnak. Akár csak a kérdező által említett Benedek Tibor, vagy Hajós Alfréd...
Nekem két szélsőjobbos ismerősöm van, de ők egyáltalán nem büszkék a Nobel-díjasokra, mert azt mondják, hogy a Nobel-díj nem ér semmit, mert Nobel is zsidó volt, és nem azok kapják a díjat, akik megérdemlik, hanem a zsidók. Meg azt is mondják, hogy azokat a találmányokat, amikért a díjakat kapták, ellopták a nem zsidóktól :)
Azon is jót nevettem, hogy mindketten szidják az RTL-klubot meg a TV2-t, mert persze azok "zsidó kézen vannak", a tehetségkutatókat is elmondták mindennek, de most, hogy az az árnyjátékos csapat olyan nagy sikert ért el az angol tehetségkutatóban, mindketten elküldték nekem az erről szóló linket A KURUCINFÓRÓL !!! :)))
(Bocs, hogy nevetek ezen, mert elég siralmas, de megpróbálom a vicces oldalát nézni ennek is. Ha zsidó lennék, nem biztos, hogy sikerülne).
"Hiszen ez az n-edik provokativ kérdés ! Már unjuk..."
Amikor nem tudsz ész érvet felhozni akkor beböffented, hogy : ez provokatív kérdés és a kezed teszed a szemed elé, hátha így nem lát senki. Tipikus szélsőjobbos viselkedés.
"Nekem két szélsőjobbos ismerősöm van, de ők egyáltalán nem büszkék a Nobel-díjasokra, mert azt mondják, hogy a Nobel-díj nem ér semmit, mert Nobel is zsidó volt, és nem azok kapják a díjat, akik megérdemlik, hanem a zsidók"
Gondolom számítógépet sem használnak mert az is zsidó találmány (be tudják egyáltalán kapcsolni?).
8-asnak
>> Amikor nem tudsz ész érvet felhozni akkor beböffented...
Amikor viszont igen és az orrod alá dörgölik az igazságot, akkor te a moderátorral törölteted a választ. Nehogy egy napig is ott lebegjen és más is lássa...
Ami pedig a szélsőjobbosságot illeti... én az LMP-re szavaztam. Ennyit a csípőből való lövésre. Ha csak azt a szót próbálom kinondani, hogy "zsindely" - már a zs-betőnél visítsz, hogy "antiszemitizmus"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!