Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel tudnam lekotni magam?

Mivel tudnam lekotni magam?

Figyelt kérdés
21eves vagyok, egyetemre jarok ugyan, de tavkepzesen, nem talalok allast, a nap 24 orajat itthon toltom es nem talalok valami hasznos elfoglaltsagot... :S
2009. okt. 8. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tanulj nyelvet :)vagy ha már beszélsz vmilyen nyelven, akkor tartsd szinten!

Olvass érdekes könyveket arról, ami érdekel

Nem tudom milyen egyetemre jársz, esetleg vmi azzal kapcsolatos munkákat vállalj el, akár ingyen is, hogy legyen tapasztalatod és később könnnyebben kapj állást

Találkozz a barátaiddal. menj el velük vhová

Ha városban laksz: múzeum, könyvtár, színház stb

Járj el sportolni

A sz.gépes játékokat, DVD-zést stb nem ajánlom, azok nem hasznos dolgok:)

most ezek jutottak eszembe hirtelen, végül is te tudod mi áll közel hozzád :)

2009. okt. 8. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Sok, nemes cél érdekében tevékenykedő szervezetnél fogadnának örömmel!

[link]

Vagy, akár már most, az egyetemi évek alatt készülhetsz rá, hogy mi lesz veled a diploma kézheszvétele után. Tehát hol fogsz majd dolgozni? Kereshetsz potenciális munkahelyeket, akár hozzájuk is elmehetsz gyakornoknak. Keresd meg őket.

De a nyelvtanulás is jó, én pl. angolul olvasok szabadidőm egy részében.

2009. okt. 8. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Pl. lánccal és lakattal.
2009. okt. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!