Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan üldözzem el a lakótársam?

Hogyan üldözzem el a lakótársam?

Figyelt kérdés
Megérdemli.
2013. jún. 3. 00:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként meg jöjjön fel néhány bunkó kigyúrt haverod kártyázni reggelig.
2013. jún. 3. 01:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Nincs nekem arra energiám, se kedvem, hogy az ő életével foglalkozzak. Én csak azt akarom, hogy őt se érdekelje az enyém.
2013. jún. 3. 01:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Az nem zavarná. Elmenne bulizni, és csak reggel jönne haza. Külföldön vagyok, diákok vagyunk.
2013. jún. 3. 01:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Pirosan világító bicajos lámpával? :P
2013. jún. 3. 03:35
 15/16 anonim ***** válasza:

"Szóval tönkretette a kapcsolatomat"

Egy kapcsolatot nem lehet kintről tönkretenni, csak akkor, ha annyit is ér.

De egyébként meg mond meg neki, hogy költözzön el vagy te költözz el, így lenne korrekt, nem pedig elüldözni.

2013. jún. 3. 11:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Így lenne korrekt, de ez a helyzet már sehogyan sem korrekt.Én nem fogok elköltözni, mert én laktam itt előbb, és iszonyú jó helyen lakunk, mindenhez közel, és elfogadható áron. Szóval menjen ő. De ő meg miattam nem fog. A kapcsolatomat pedig nem kívánom gyakorikerdeseken megtárgyalni, de még az elején jártunk, a lakótársam közeli barátom volt, tudta hogy a srácnak nagyon tetszettem, tudta hogy nekem is nagyon tetszik a srác, ismerte (mert én hülye bemutattam őket egymásnak), és mikor én elutaztam pár napra, teledumálta a fejét a baromságaival. De nem ez a kérdés. hanem hogy mit csináljak hogy elmenjen a francba innen.
2013. jún. 3. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!