Az ilyen ember kényszerbeteg? Vagy hogy lehet ezt nevezni?
Felnőttképzésre járok, és van egy nő az osztályomban, egyben a városomban is, aki pletykás. Ezzel nincs is baj, de ez a nő, ha nem mondhatja valakinek a bugyuta pletykáit, akkor megőrül. Én és a barátnőm már nem is figyelünk oda rá, de mindig maga mellé ültet valakit, akinek mondhatja, hogy "hallottad, jóskapista k*félt a szabó marcsával" és egyéb hülyeségek, amik szinte senkit sem érdekelnek. Ha ez nem lenne elég, akkor elmondom, hogy a hallott dolgokkal vissza akar élni, keresztbe akar tenni másoknak, folyamatosan. Az osztálytársunkról valahonnan megtudta, hogy drogozik, és a buszon felhívta a rendőr barátnőjét (és ez az érdekes, hogy mindemellett rengeteg barátja van!) hogy elmondja neki. Ő viszont közölte vele, hogy az ilyen hallottamvalamit-sztorikra nem ad a rendőrség.
Ez szerintetek már betegség? Én nem bántom/bántottam őt, de már nekem is nemegyszer keresztbe próbált tenni, csak én igyekszem ezeket kikerülni... Mitől lehet ez? Talán a saját életében nincs rendben valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!