Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok az állami párválas...

Mit szóltok az állami párválasztó rendezvényekhez?

Figyelt kérdés

Én mondjuk szakadtam, amikor megtudtam, főleg hogy aztán mutatták, csak 60 feletti nyugdíjasok mentek el rá.

De szerintetek tényleg ennyire debilnek tartják ezek a mai fiatalokat, hogy nem képesek ismerkedni? mert szerintük ugye ez a baj és ezért nem születik elég gyerek ... az ész megáll na :D

Van egyáltalán olyan, aki szerint ez nem abszurd módon nevetséges? Na meg arról ne beszéljünk, hogy aki nem képes egyetemista meg egyéb sulis helyeken ismerkedni vagy szórakozóhelyeken és stb, az majd pont itt fog mi? jah hogyne .-..

esküszöm, nincs még egy ilyen debil ország ... ha ezt is megtudják más országok, sztem ismét meghalnak a röhögéstől, h a magyarok mennyire agyalágyultak :)

2013. máj. 28. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De, ez abszurd módon nevetséges. És gyakorlatilag mindenki szerint. Ennél már csak a "hivatalból kirendelt menyasszony" lenne jobb. Ilyen ötletet egy angol politikai vígjátékban tudnék elképzelni, nem a valóságban.
2013. máj. 28. 09:16
 2/7 A kérdező kommentje:

jaja :)

és amúgy még egy érdekesség: Viktor egyfolytában arról pofázik, hogy a másság elfogadása alapérték ebben az országban, na ehhez képest konkrétan ezen a párválasztó cirkuszon meleg srácok kezdtek el táncolni, aztán mindjárt rájuk ugrottak a biztonságiak :)

most akkor hogy is van ez?

ezek szerint tényleg szabályozott a választandó partner személye is :) lassan valóban kell majd hozzá állami jóváhagyás ...

2013. máj. 28. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arról van szó, hogy debilnek tartják a fiatalokat - persze erről is, hiszen mindenkit natúrba fogyatékosnak néznek az intézkedéseikkel, ez tény.

Az ötlet valószínűleg inkább így merülhetett fel:

"- Te Viktor, van egy unokatesóm, aki ilyen rendezvény meg izé, szervező, kellene neki egy pár millió, nem csinálunk valamit?

- De hallod, ez nem is rossz ötlet! Csináljunk táncos programot a fiataloknak, úgyis egyre kevesebben akarnak ránk szavazni közülük, odatolunk valami sz*rt az orruk alá, hátha megtetszik 1-2-nek oszt' szavaznak majd!"

Na, valahogy így alakulhatott ki a dolog. Valakinek szüksége volt pár 10 millióra, készítettek hozzá egy idétlen rendezvényt, kész. Az elméletet külön alátámasztja az is, hogy a sikertelensége ellenére már az őszi esemény megrendezése is le van fixálva = eleve több alkalomra előre ki lett fizetve a szervező, így nem lehet lemondani.

Egyébként én sem értem, hogy a rákp.csába gondolták, hogy pont a fiatalok nem tudnak párt találni. Esetleg az elvált, gyerekes korosztálynak használna egy társkereső program, de normális keretek között..., és nem 10 milliókért, amikor ezrek éheznek az országban ugye.

2013. máj. 28. 09:41
 4/7 A kérdező kommentje:

na igen :D

ez valahogy így lehetett .-.. agyrém na.

ű

de hogy hogy akarják a fiatalok torkán letolni h ők nem tudnak ismerkedni? az én meglátásom szerint túlzottan is tudnak, ezzel nincs gond ...

2013. máj. 28. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne idegeskedj rajta, sok hülyeséget megpróbáltak már letolni az emberek torkán, ez olyan röhejes, hogy még a szimpatizánsaik sem álltak ki mellettük (lásd a fb-s kommentek, a meginterjúvolt emberek). Közröhej tárgya az egész.

Én inkább örülnék, ha még sok ilyen banális gyökérséget csinálnának, mert legalább szavazókat veszítenek vele.

2013. máj. 28. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Röhögtem mint a fene.

Tényleg úgy lehetett, ahogy az előző írta: valakinek van egy rendezvényszervező cége. Baromság maga az ötlet, béna a szervezés..

Lassan már azt is megmondják, hogy nemzetiszínű pántlikát kell kötni a f.szukra a férfiaknak ha az asszonyhoz közelítenek.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy a melegek megzavarták a rendezvényt. Nem velük van bajom, értem én, hogy mi volt a cél, de ezt most nem lett volna szabad provokálni. Mégpedig azért, mert előre látható volt, hogy ez egy bukta. Nem kicsi, hanem nagy égés lesz. Hagyni kellett volna a fenébe, mert most rá lehet fogni, hogy a rendezvény azért volt sikertelen, mert provokáltak, balhéztak. Megvan az ideje a tüntetésnek, a figyelemfelhívásnak, de ez szerintem most az az alkalom volt, amikor csak hátra kellett volna dőlni otthon a fotelben és kárörvendő kacajjal figyelni a tévében az esti híradót.

2013. máj. 28. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Röhejes volt az egész, láttam a videóriportot. :-D. Főleg az volt a vicces, ahogy a kisgyerekek visítva rohangáltak, a nyugdíjasok mindent tudóan üldögéltek ès lesték, hogy ki mit csinál :-D, a "sztárvendég", meg szintén 60+osokból állt. Itt aztán tényleg lehetett ismerkedni. :D

Én a kormányhelyében a fővárossal lezsíroztam volna minden 18-25 év közötti gyermektelennek egy sziget hetijegyet. :D legalább nem csak külföldiek lettek volna akkor.

2013. máj. 28. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!