Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyszerű:Milyen egy valódi punk?

Egyszerű:Milyen egy valódi punk?

Figyelt kérdés
Annyi mindent olvastam/hallottam már, hogy nem értem, és minden nagyon zavaros,ellentmondásos, lécci mondjátok el nekem hogy van ez a gyakorlatban!:D
2009. okt. 4. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
A punkok balf*szok!!:)
2009. okt. 4. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
te vagy az aki valamelyik nap is feltette ezt a kérdést?
2009. okt. 4. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerű...ismerj meg punkokat... nekem is van pár punk ismim.. én szeretem őket :)
2009. okt. 4. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
az igazi punk szemben áll a jelenlegi társadalmai gazdasági helyzettel örök ellenzék a polgárpukkasztásból él mint a Hétköznapi csalódások a kommunizmust és a szélsőbalt élteti mintha valaki éjjenezné hitler-t csak azért hogy róla beszéljenek mindegy hogy mit csak róla
2009. okt. 4. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Anarchisták, nihilisták, a legszélsőségesebbek, egyébként a hatalommal szembenállók és jellemzően baloldaliak. (Van akinek meg egyszerűen bejön a zenéjük, elmegy a koncertre másnap meg felkel és bemegy a munkahelyére vagy az egyetemre, szóval vannak fokozatok, de itt a valódi punkokról van szó).

Nagyon régen kialakult stílus (bő 30 éves...), sokat változott, de érdemes megemlíteni, hogy nélküle nem nagyon lenne Metallica, Slayer, stb... tehát egy halom stílus vett át elemeket a zenéből.

2009. okt. 4. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A dark/goth is a punk gyökerekből nőtt ki (és nem a metalból, mint sokszor tévesen hiszik) - pedig mára teljesen mást képvisel, mint a punk.

Punkot sokat ismertem, különbözőek voltak, az iszonyatos taplótól a tarháló tablettás bort bokorba hányó igénytelenen át az egészen normális gyerekig, aki nem csak bekarikázott 'A' betűket firkálgatott, hanem utána is olvasott a dolgoknak, és lehet vele értelmesen társalogni. Voltak olyanok is, akik a punkoskodás után gazdag szüleik házába mentek haza, szerető családba. Voltak, akik abbahagyták, voltak, akik az egyetem alatt, diplomával is megtartották a stílust, a zenekart - én nem hiszem, hogy csak egy hajléktalan csöves alkoholista tudja híven képviselni ezt az irányt, aki annyit tud mondani, hogy "van egy cigid" meg "bleee" és mást nem. Még ha adott is egy szubkultúra, az emberek többféleképpen megélhetik és interpretálhatják, ez nem egy sablon, vagy szabályrendszer!

2009. okt. 5. 15:10
 7/7 A kérdező kommentje:
oké,mostmár kicsit jobban értem, amúgy nem, én még nem tettem fel ilyen kérdést. =)
2009. okt. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!