Mi értelme van a nemzeteknek?
Figyelt kérdés
Miért kellenek nemzetek, ha én skót akarok lenni, miért nem lehetek skót? Mi értelme ennek az egésznek? Én nem Magyarország állampolgára vagyok, én a Föld állampolgára vagyok. Szerintem az lenne normális, ha mindenki más nemzetez vallhatná magát, mindenki azt a kultúrát űzhetné, ami szerinte közel áll hozzá. A hazafiasság is értelmetlen szerintem. Nem állok ki a hazám mellett, mert az én hazám a Föld. Tudom, mindjárt jönnek a válaszok, hogy én egy liberobolsevikinternacionalista vagyok. Köszönöm, ilyen válaszokat nem kérek. THX.2013. máj. 23. 19:53
11/13 anonim válasza:
Ez a hülye gondolkodásmód vezetett ahoz a gyökér multikultihoz is. Nézd meg Franciaországot vagy Angliát. Ellepik a bevándorlók. a nép naaaagyon örül a sok afrikai niggernek akik még a cigányoknál is rosszabbak. A nemzetet összeköti a közös értékrend, kultúra, vallás, nyelv és történelem. Ez a "mind emberek vagyunk öleljük meg egymást és boldook leszünk hűhahó" hippi szöveg ma már senkinek se jön be. De ha te nem Magyarország hanem a Föld állampolgára akarsz lenni akkor menj mondjuk Afganisztánba. Nem kell Skóciába, jobb helyre menni lehet menni a szarabb helyre is hiszen te a "Föld" lakosa vagy.
12/13 anonim válasza:
"A nemzetek nem "kellenek", egyszerűen vannak. Kezdetben valák a törzsek, amiknek igen nagy szerepük volt abban, hogy a homo sapiens fennmaradhasson. "
Pont ahogy ezt leírtad,a primitív,kezdeti időkben volt még jelentősége.
Ha még megél a Föld 1000 évet,a mai időre is valami primitív időként fognak gondolni,ahol olyasmin vitatkoztak,mint vallás.
Idővel mindenki angolul fog beszélni,mert világnyelv.
Európa biztosan idővel teljesen egységes lesz,eltűnnek majd a nemzetek,amiknek igazából semmi értelme nincs.
Afrikából valszeg egyszer teljesen elvándorolnak majd az emberek,mert totál élhetetlen,és beolvadnak a többi földrészhez.
Talán az ázsiai kontinensen fog megmaradni ez a nemzetiesdi.
13/13 anonim válasza:
12: Az ilyeneket kell eltüntetni, mint te, nem a nemzeteket. Isten ments, hogy mindenki angolul beszéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!