Valaki letudná nekem fordítani németre ezeket az alapfokú mondatokat? Nem kell túl bonyolítani.
Figyelt kérdés
Én szoktam kapni zsebpénzt. A zsebpénzt a szüleimtől kapom. Karácsonyra, születésnapomra szoktam általában több pénzt kapni. Nem rendszeresen kapok zsebpénzt, hanem amikor kérek. Megszokták kérdezi, hogy mire költöm. Általában ruhákra, bulira, mozira és szórakozásra. Reggel ételre és italra is szoktam pénzt kapni, körül-belül 500 forintot. Ha kell még pénz, akkor kérek. Próbálok a zsebpénzemmel sprórolni. Hogy hasznos dolgokra költsem. A sprórolt pénzem egy dobozban van. Jó lenne, ha néha több zsebpénzt kaphatnék.
ezt kéne lefordítani németre. Minél tőbb mondatok legyenek. :)
2013. máj. 23. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!