Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezekkel a...

Mit csináljak ezekkel a lányokkal?

Figyelt kérdés

4.osztályba járok.Van 3 lány,aki folyton kiközösít engem...Az egész óvodában kezdődött.Az unokatesatvéremmel egy csoportba jártunk,és ott volt neki a legjobb barátnője akik kiközösítettek.Amikor ők játszottak pl. a babaházzal,és elmentek,én utána nem játszhattam azzal.Folyton piszkáltak,kiröhögtek,hatalmaskodtak felettem.Volt,hogy az oviban a dadusom mellet sírtam.

És akkor jött az 1. osztály.Kiderült hogy az unokatesómmal,aki kiközösít egy osztályba kerültem...Napokig bőgtem.Mikor az evnyitó vége lett,3 napig az unokatesómnak nem volt egy haverja se.Akkor nyugi volt.De utána egy Adrienn nevű kiscsajjal lefejelték egymást,és még most a legjobb barátnők.Szóval röviden.Az unokatestvérem és az az Adrienn,minden 3. nap kiközösít.Egyszer még azt akarják hogy a barájuk legyek,játszunk,utána pedig(rögtön másnapra),megaláznak,megütnek,kiröhögnek,kiabálnak velem,és azt mondják húzzak a pi*ába.Azt mondják hogy kényes,nyávogós vagyok.Pedig nem igaz,az osztályban minden fiú szeret,vannak barátaim.De én egyszerűen már nem bírom...Segítség!

2009. okt. 4. 10:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Ne törődj velük, barátkozz másokkal.
2009. okt. 4. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!