Nem különös, hogy Európában a monarchiák a legliberálisabb országok?
Figyelt kérdés
Hollandia, Norvégia, Svédország, Dánia, Spanyolország, az Egyesült Királyság mind királyságok. Számomra ebből az következik, hogy meglehetősen hagyománytisztelőek, hiszen fontos nekik az évszázadok óta uralkodó királyi ház.
Ugyanakkor ezeket az országokat tartják a legliberálisabbaknak európai és világszinten is.
Pl. bevándorlók, melegházasság, stb.
Nem tartjátok különösnek ezt?
2013. máj. 23. 00:48
1/1 anonim válasza:
Az uralkodói ház csak akkar maradhat trónon ha nagy szabadságot élvezhet a nép, különben elsöpörné őket a népharag. Viszont én azt látom, hogy a túlzott liberalizáció (és ezalatt értem a bevándorlást, a melegházasságok, könnyűdrogok liberalizálását) szétbomlasztja a társadalmat. Én pl ezt tapasztaltam Angliában és Németországban is (tudniillik ezeket az országokat belátható időn belül tönkreteszik a bevándorlók, ha nem változik valami).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!