Hány órát alszatok egy nap?
Mikor fekszetek és mikor keltek?
Kort és nemet is irjatok!
Off: az ötös válaszoló mi osszat írt?!
Én olyan 24:00 fele alszom el, ha minden klappol, és 9- kor kelek, a mai nap kivétel, ma sok dolgom lesz:)
Ponozzatok le engem iiiis!:D
23/l
Ha otthon alszok, akkor 4-kor kelek és 10-kor fekszek le, tehát 6 órát alszok. Ha a barátomnál alszok (abban a városban, ahol tanulok, tehát nem kell buszoznom) akkor 6-kor kelek, és 9 körül fekszek le, tehát 9 órát alszok. Szerintem ilyenkor tudom magam jobban kialudni, de otthon valamiért nem tudok 10 előtt elaludni, csak forgolódok.
20L
5-ös vagyok. Megértem ha beletiportam valaki lelkébe az alvási szokásommal, bunkó voltam, bocs.
11. ne mártírkodj, felpontozlak, olyan szépen alszol...:)
Éjjel jobban pörög az agyam, ezért 2-4-ig dolgozgatok (bár volt, hogy annyira belemerültem, hogy hajnali 6-kor kaptam a fejemhez), utána alszom délig (11-13).
De ha nagyon fáradt vagyok,és korábban fekszem le, akkor is képes vagyok majdnem ugyaneddig aludni, akár 12-13 órát is.
28/B (bohém lélek) :)
Köszönöm a válaszokat! Én nem pontoztam le senkit!
Látom mások is "furcsán alszanak", nem csak én!
Én ha dolgozok (szezonban) akkor mindig változóan alszom, de ha otthon vagyok, akkor 1-2 körül alszok el, 12 körül kelek, (de csak azért mert mások mit mondanak). De van, hogy délután és szundítok 1-2 órát!
Akkor érzem jól magam ha minimum 10-12 órát alszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!