Hány zenét ismertek?

Figyelt kérdés
Összesen hány zenét ismertek és azok hány különböző énekestől/együttestől vannak?(szám szerint ha lehet)

2013. máj. 20. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd megmondom Neked,hogy én pontosan 2345 zenét ismerek...:D

Na jó én kb úgy 500-at:)

És mondjuk 300 előadót.De nem biztos:)Ki számolja ezt?!

2013. máj. 20. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Ő… A zene megszámlálható? Mikor mondjuk két zenére, hogy különböző? Szóval például a Bohemian Rapsody stúdiófelvétele és koncertfelvétele az két különböző számnak számít? Vagy csak akkor mondasz két zenét különbözőnek, ha például az egyik rock, a másik jazz? És mikor ismerünk egy zenét? Ha hallás után megmondjuk, hogy ki szerezte? Esetleg akkor, ha kívülről tudjuk a kottáját?

Amúgy előadóból/zeneszerzőből körülbelül 200-ról hallottam, zeneszámból meg nagyságrendileg 10000-et hallgattam meg.

2013. máj. 20. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Passzív zeneismeretem: nagyon-nagyon sok

amit konkrétan tudok/felismerek: 400-500

2013. máj. 20. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
telefonom megnéztem a kedvedért: 367 zene 78 előadótól, persze ennél sokkal többet ismerek, de ezek azok amiket a legjobban szeretek :) amúgy szerintem olyan 700-800 zenét ismerek
2013. máj. 20. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:

A fene tudja...

Te számon tartod ?

Van 20 DVD-m kiírva, azon általában 3-4-5 együttes, plusz még ugyanennyi a gépen. Azokról nem is beszélve, amiket csak úgy meg-meg hallgatok egy szám vagy egy album erejéig.

2013. máj. 20. 16:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Annyot hogy lehet fejben tartani?? :O

még ha csak a címről és a hozzá tartozó kis dallamrészletről beszélünk, ami alapján felismeritek

2013. máj. 20. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát figyu, van kb. 500 giga zeném, ha úgy vesszük, hogy egy szám kábé 30 megabájt (túlzok), akkor 16666 számot ismerek, de ezek csak azok, amik megvannak a gépemen. Az a rengeteg, amit csak úgy egyszer-kétszer hallok, az ennél sokkal nagyobb szám.
2013. máj. 20. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Wagner Tannhausere hány zenének számít? (műsoridő 5 óra)

Ha egynek, akkor keveset.:)

2013. máj. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!