Hány zenét ismertek?
Majd megmondom Neked,hogy én pontosan 2345 zenét ismerek...:D
Na jó én kb úgy 500-at:)
És mondjuk 300 előadót.De nem biztos:)Ki számolja ezt?!
Ő… A zene megszámlálható? Mikor mondjuk két zenére, hogy különböző? Szóval például a Bohemian Rapsody stúdiófelvétele és koncertfelvétele az két különböző számnak számít? Vagy csak akkor mondasz két zenét különbözőnek, ha például az egyik rock, a másik jazz? És mikor ismerünk egy zenét? Ha hallás után megmondjuk, hogy ki szerezte? Esetleg akkor, ha kívülről tudjuk a kottáját?
Amúgy előadóból/zeneszerzőből körülbelül 200-ról hallottam, zeneszámból meg nagyságrendileg 10000-et hallgattam meg.
Passzív zeneismeretem: nagyon-nagyon sok
amit konkrétan tudok/felismerek: 400-500
A fene tudja...
Te számon tartod ?
Van 20 DVD-m kiírva, azon általában 3-4-5 együttes, plusz még ugyanennyi a gépen. Azokról nem is beszélve, amiket csak úgy meg-meg hallgatok egy szám vagy egy album erejéig.
Annyot hogy lehet fejben tartani?? :O
még ha csak a címről és a hozzá tartozó kis dallamrészletről beszélünk, ami alapján felismeritek
Wagner Tannhausere hány zenének számít? (műsoridő 5 óra)
Ha egynek, akkor keveset.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!