Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A spanyol vagy az olasz pasik...

A spanyol vagy az olasz pasik a helyesebbek úgy átlagban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 23:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Semelyik. 2x voltam Spanyolországban, 3x
2009. okt. 6. 11:57
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Hopsz. Szóval semelyik. 2x voltam Spanyolországban, 3x Olaszországban, és nagyon kevés olyan ember van, mint amilyet a nemzetközi imidzsük alapján elképzelnek. Az igaz, hogy nagyon próbálják követni, de kevés sikerrel. És a lányoknál is így van.
2009. okt. 6. 12:00
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Hát én Olaszországban voltam már jó párszor, de nem láttam olyan kiemelkedő helyes pasikat, mint az olasz sorozatokban:D Szerintem a spanyol srácok helyesek, de nagyon erős arcvonásaik vannak és engem a túl barna bőr is zavar már.
2009. okt. 6. 16:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
olasz
2009. okt. 9. 08:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Eleget éltem Olaszországban, Rómában, ott születtem :D lehet, hogy elfogult vagyok, vagy csak megszoktam őket, de szerintem egyszerűen eléggé ismerem őket ahhoz, hogy megmondjam, nem olyanok, mint a cigányok. Sőt! Nekik nem barna, hanem kreol bőrük van, és milliószor elegánsabbak, kifinomultabbak... a beszédstílusuk is más (itt nem arra értem, hogy ők olaszul beszélnek, nem pedig magyarul). Egy szinten lehetnek a spanyolokkal, de az előbb leírtakban, avagy stílusban vezetnek :)
2009. okt. 30. 14:38
 16/21 anonim válasza:
100%
Spanyol !!! de ott se mindegyik! egyébként izlések és pofonok...
2010. jún. 9. 19:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
csak is spanyol
2010. jún. 22. 01:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
hűűű nemtom, de azt tudom h az olaszoknak valamiért van egy speckó hírnevük mert maguk a spanyolok is odáig vannak az olasz srácoktól, úgy látszik van valami varázsuk .... na bár spanyoloknál is láttam én állat jó srácokat
2010. jún. 23. 08:40
 19/21 anonim válasza:
39%

Uhh egyik se :D (N)

Én maradok a magyar és az angol pasiknál :))

2010. júl. 29. 18:50
 20/21 anonim válasza:
100%
én azt mondom, hogy ízlések és pofonok. többszor voltam már mind a két orszában és szerintem nem igazán lehet általánosítani, de talán a spanyol:) isteni cuki fiúk vannak:P izmos test, természetes barna bőr, zöld szemek, sötét haj *.*
2010. szept. 12. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!