Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy élitek meg a folyamatos...

Hogy élitek meg a folyamatos elutasítást?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pontosabban? Miben? Szex?
2013. máj. 18. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban sokszor elutasítottak, mert ki voltam közösítve óvodától kezdve egészen gimnáziumig. Úgyhogy megszoktam. Inkább az a meglepő, ha valaki nem utasít el.
2013. máj. 18. 21:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Általában kérdezem.Az élet bármely területét illetően.
2013. máj. 18. 21:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Erről beszélek.Gyerekkorban kiközösítés...stb. Felnőttként megfelelési kényszer,amiből nem igazán látom a kiutat.
2013. máj. 18. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon jókor jót kérdezel.

A párommal sok ideje vagyunk együtt. De én nehezen.

Engem lelkileg kikészít, hogy egy nőt hogy elégíthet ki az, hogy kételyek közt vergődve hagyva a pasit (engem) egy vita után, angyali nyugalommal lefeküdjön aludni???

Engem ez zavar. MEg az, hogy soha nem lehet vele megbeszélni, ha valami nem tetszik.

Én sokszor megpróbáltam, de mindig szélmalomharc az egész.

Már nem vagyok boldog mellette...

2013. máj. 18. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
első vagyok. Nekem a szexben volt részem elutasításban, az élet más területén nem, úgyhogy én erről tudok beszélni. A volt férjem nem akart hozzám közeledni, mert úgy gondolta, a mi házasságunk nem működik, ezért el kéne válnunk. Borzasztó volt az önbecsülésemnek, a nőiességemnek hogy visszautasított sokszor. Mondjuk egy előnyöm volt ebből, hogy elkezdtem tornázni és szépen leadtam a kis feleslegem, ami volt. Később aztán rájöttem, hogy egyik legjobb dolog akkor történt velem, amikor elköltöztem tőle. A másik legjobb dolog meg az, amikor a második férjemet megismertem és a lányom megszületett. :) De ez már nem tartozik a tárgyhoz.
2013. máj. 18. 21:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha boldogtalan vagy,akkor miért vagy vele?
2013. máj. 18. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

5-ös vagyok. No igen, jó a kérdés, egyre többet filózok én is már ezen.

Amúgy meg azért, mert tizenéve együtt vagyunk és sajnos az a legnagyobb bajom, hogy szeretem, Viszont az önérzetem egyre gyakrabban kezd fellázadni. Úgyhogy most az elemzés megy gőzerővel, hogy melyik a nagyobb sérelem, veszteség: őt elveszteni, vagy lenyelni a dolgait.

Amint ez átbillen az önérzeti sérelmeim javára, hamar gyors könnyű döntés lesz. Addig meg csak vergődök, mint disznó a jégen...

2013. máj. 18. 21:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Ha elfogadsz tőlem így ismeretlenül egy tanácsot akkor azt mondanám,hogy a mai világban inkább a társ megtartása mellett döntenék.Miért?

-tökéletes nincs

-kompromisszumra szükség van

-igazi társat találni talán a legnehezebb feladat

Én tizen év után kiszáltam egy kapcsolatból,mert azt gondoltam a jó utat választom.Akkor nem tudtam volna másképp rendezni az életem.

Én az egész kérdésben a TÁRS-ra helyezném a hangsúlyt.

Akit szeretsz az a társad,vagy sem.

Ennyi idő elteltével nem tud más lenni egy kívülálló szemszögéből.

2013. máj. 18. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
nem mondom meg :D
2013. máj. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!