Mi a vezetékneved?
Figyelt kérdés
Gyakorta, csak arra vagyok kíváncsi, mennyire gyakori a vezetéknevem:P
Az én vezetéknevem: BARCSA, és a tiéd?
2013. máj. 17. 11:14
2/20 anonim válasza:
Egy anonim oldalon szerinted kapsz hasznos választ erre a kérdésre? Amúgy nem Barcsa a vezetéknevem, ha ez segítség. :)
3/20 anonim válasza:
Sajnos nem írhatom ide, mert annyira brutálisan ritka, hogy megismerne minden ismerősöm :[
4/20 anonim válasza:
Már bocs, de az ilyen chatelős, bizalmaskodó kérdések rombolják az oldal összképét.
Eleve aggályos a többi felhasználó direkt megszólítása, valódi, mások számára informatív kérdés nélkül.
6/20 anonim válasza:
én se írom le mert ritka. fb-n alig 70-en vagyunk. de nem barcsa
7/20 anonim válasza:
Az én vezetéknevem annyira gyakori, hogy minden második embert így hívnak.
8/20 anonim válasza:
Mi kábé 10-en vagyunk:) nem magyar a nevem
9/20 anonim válasza:
Én leírom a teljes nevem neked. Lakatos Ájfon Esmeralda.
10/20 anonim válasza:
Mi magyarorszagon osszesen 3-an (en es a tesoim) vagyunk, szoval tutira nem irom le, de nem Barcsa es nem is ismerek Barcsa-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!