Nem értem a korosztályom?
Ezzel a kérdéssel kapcsolatban "dézsávűm" van, mintha pár éve olvastam volna ilyesmit. :D Érdekes..
Amúgy szerintem te vagy a normális, de igazából én sem ajánlom, hogy egyedül legyél, mert akkor könnyen kiközösíthetnek, és magányos leszel. Próbálj meg több olyan embert keresni a suliban, aki hozzád hasonló. Lehet az fiatalabb, idősebb, lány, fiú stb. Biztosan találsz még valakit. :)
16L
Ne menj el a tömeg után csak azért, hogy ne gúnyoljanak. Tényleg kellemetlen, ha gúnyolják az embert, de közel sem annyira, mint ha egy rakás - tetszik az előző hozzászólónak ez a kifejezése, olyan találó - retardálttal lógnál folyton, akik béna, rossz és idegesítő módon viselkednek.
Inkább vállald be az esetleges gúnyolódást, és keress NORMÁLIS barátokat az iskolán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!