Barátnő-téma (? )
Bocsi, hogy ide írom, de tegnap az Egyéb kérdéseknél nem válaszolt rá senki.
Adott 2 lány (R és D), akik az elmúlt 2-3 évben legjobb barátnők lettek. Hozzájuk csatlakoztam én, mint harmadik. Hármasban is nagyon jól elvoltunk, de kb 1 éve D elkezdte hanyagolni R-t. Egyre kevesebbet beszéltek, ami R-nek elég rosszul esett. Attól függetlenül, hogy ők nem tartották annyira a kapcsolatot, én mindkettejükkel jóba vagyok, szeretem őket. D aztán egyre többet lógott egy másik lánnyal, M-el. Régen barátnők voltak. R és M egyszer nagyon csúnyán összevesztek, M hibájából. Mivel D és M jóba lettek, úgy nézett ki, hogy R és D kapcsolata is javul. M szerette volna, ha R is sokat lenne velük, szerette volna elfelejteni az összeveszésüket. Pár hónapja aztán D és M egyre többet volt együtt, R-t és engem kihagytak a közös programokból, R-nek ez nagyon rosszul esett (nekem is, de nem olyan szinten viselt meg, mint R-t, mert én beszéltem D-vel)... Így ment ez egy jó ideig: M és D elvoltak, R-nek egyre rosszabbul esett, hogy D le*zarja, nekem is sokszor mondta. Tegnap este végül kibukott a dolog. D és M engem is elhívott ma délutánra M-hez. R nem tudott volna jönni, mert nem lesz otthon. Elmondtam R-nek, hogy hívtak, azt mondta, menjek. Rosszul esett neki, hogy meg se kérdezték tőle, hogy akar e menni, amikor elvileg D azon van, hogy jobb legyen a kapcsolatuk. Kiakadt nagyon, én meg szemétnek érzem magam. Mégis mit kéne tenni? Van egy olyan érzésem, hogy D és R kapcsolata nem lesz jobb, de én szeretnék mindkettőjükkel jóba maradni. D tegnap este azt mondta, hogy igazán szólhattam volna, hogy R-t ez zavarja, mert nem tudta. Jogos? Tényleg kellett volna neki szólnom, hogy beszéljen vele? Nem egyszer mondtam R-nek, de mindig halogatta.
Ne haragudjatok, hogy ilyen gyerekes dologgal zaklatlak titeket, de fogalmam sincs, mit kéne csinálnom/niuk.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!