Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyesfajt...

Mi a véleményetek az ilyesfajta emberről? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ismerősöm állandóan áradozik az orvos rokonáról, hogy így meg úgy:volt olyan, hogy 30 ezret keresett egy nap és hogy ő csinálta a legjobban a rokonság közül bla bla magyarul állandóan fényezi őt.

Igaz, hogy az a doktorált köcsög csak úgy letegezte ismerősömet pedig hatalmas nagy korkülönbség van közöttük de ismerősöm meg sem haragudott mert annyira tisztelte.

Igaz, hogy ez a doktor emberileg egy nagy 0-a mert bunkóskodott már és látszik, hogy olyan lekezelő másokkal akik nem érték el az ő szintjét.És ismerősöm ezek ellenére is azt a férget fényezi.

Nem gyomorforgató ez egy kicsit?

Az emberi értékek nem fontosabbak egy embernél mint a végzettsége vagy a keresete??

1. kérdés: Mit gondoltok ismerősömről valamint az ilyen kaliberű emberekről akik a másik egyetemi végzettségétől hanyatt dobják magukat?(Légyszi csak őszintén nem fogok haragudni)

2.Mit gondoltok az olyanokról mint az orvos aki lenéz másokat akik nem érik el az ő szintjét?

2009. szept. 30. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Őszintén: Az ilyen orvosoktól felfordul a gyomrom. Báttyám is orvosira jár, tisztelem az orvosokat, de az ilyen emberektől rosszul leszek, diploma ide vagy oda.

Az a bizonyos ismerősöd pedig... Csak annyi, hogy valószínűleg élete során nem tanult meg gondolkodni és csupán a külsőségere hajt.

2009. szept. 30. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy az ismerősöd vár valamit, amit nyalással elérhet.
2009. szept. 30. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:

én az irigy embereket nem bírom, akik utálnak mindenkit, aki náluk többre vitte.

valahol természetes, hogy tiszteljük az orvosokat, akármilyen seg*fejek, mivel az életünk és a szeretteink élete van a kezükben.

2009. szept. 30. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sok ember van, aki hanyatt esik, ha meghallja , hogy 3 diploma és /vagy "dr" előszó. Akkor az már félistennek minősül automatikusan. Gusztustalan.

A dokik közül meg nagyon sok szinte csak a pénzre megy.De vannak kellemes csalódásaim is ezügyben, azért hála az égnek...

2009. szept. 30. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Azt kérted őszinte legyek.Az vagyok: én rettentően tisztelem az orvosokat,nagyon sok a hulladék köztük,de a lelkiismeretes orvos felőlem lehet egy tapló is emberileg,ha megmenti az életemet. És igen,sok a nagyképű ember,de nem cska az orvosok között,másrészt meg,ha már vért fostam 12 évig hogy másokon segitsek,szerintme van mire nagyképűnek lennem. (NEM vagyok orvos,félreértéss ne essék,de ki másra nézzek fel,ha nem arra aki megmenti a szaros kis életem?) Ha ezért fizetnem kell,akkor igen,kifizetek neki 30 ezer forintot egy napra,vagy annyit amennyit tudok.Ezen kár háborogni,a hálapénzt sosem lehet beszüntetni,minden ember tudja,hogy működik ez,olyan nincsen aki nem fogadja el,van aki csak a kezelés után ,bűr elég ritka,de van. Ez a rendszer én tiszteletben tartom,és ha nagy szaktudású kezekben vagyok akik alapos és lelkiismeretes munkát végeznek,a legkevésbé sem érdekel mennyire bunkó,nagyképű ,"doktorált köcsög" . (Némi irigységet is vélek a mondandódban felfedezni,persze lehet,hogy tévesen.) Az a doktorált köcsög megdolgozott a doktori névért,és a diplomáért,ha most szarul dolgozik,akkoris ebben az egyben biztos lehetsz.
2009. szept. 30. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok,hogy mégegy kérdésedre válaszoljak,az ismerősöd meg csak simán egy talpnyaló,köze sincsen a tisztelethez. Van nekemis orvos ismerősöm,nagyon tisztelem mert oskra vitte,de nem dobom magam hanyatt ha néhanapján összefutunk és megkérdzei miujság,azért mert orvos.
2009. szept. 30. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Csak megjegyzem : Hálapénz a Kádár-rendszerben terjedt el.Azelőtt nem volt,és a nyugati államokban sincs.Csak a magyar orvosok várják el,akkor is,ha semmit nem tesznek a gyógyulásomért.Tisztelet a kivételnek,mert vannak lelkiismeretes orvosok is.
2009. szept. 30. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Ha a Kedve skérdező,ugyis mindenkit lepontoz aki nem ért egyet vele,minek tette fel a kérdést? Én őszintén válaszoltam,nemhiszejm hogy van erre a kérdésre jó vagy rossz,hasznos vagy haszontalan válasz
2009. szept. 30. 22:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem a kedves kérdező pontozott le titeket mivel csak most ébredtem fel.

Köszi!

2009. okt. 1. 07:17
 10/11 A kérdező kommentje:

Írjatok még.

Köszi!

2009. okt. 1. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!