Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a cigány...

Hogyan lehetne a cigány népességet kiszorítani hazánkból?

Figyelt kérdés
Ha így folytatódnak a dolgok, akkor a magyarság lesz a kisebbség itt.
2009. szept. 30. 17:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%

A magyarok a kihalást választották.

Nem sírni kell hanem bevállalni a 2-3 gyereket.

2010. jún. 10. 23:39
 22/26 anonim ***** válasza:

OFF: Szerintem a Caps Lockos egy 60 körüli öreglány igen komoly dioptriával. Feltételezem, hogy könyvek is nyújtották a látását rendesen. Fura, én értem, mire akar kilyukadni. Persze én élből nem úgy olvasom a Caps Lock használókat, hogy "na, egy ordítozó", hanem hogy "talán nagyobb monitort érdemelne, ha már a látása nem nagy".

Nem kell kiszorítani senkit. Ha a vezetőid nem azzal törődnének, hogy neked üres elfoglaltságot gyártsanak minden egyes napodra, és a cigányoknak meg egyre kevesebbet, addig te nem fogsz unatkozni, a cigányok meg igen. Gondold át, van igazság benne :)

2010. jún. 11. 00:00
 23/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell kiszorítani senkit sem az országból. A romák annyira az egyenjogúságért küzdenek, hát kapják meg: semmiből se kapjanak többet, jobbat, mint a magyarok, mivel ez is megkülönböztetés. Vagy ez már nem tetszene annyira?

A roma származás szinte mindenhol egyenlő a támogatással, és olyan előnyökhöz juttatja őket, amit nem biztos, hogy megérdemelnek. Vegyük éldául a felsőoktatási felvételit, ahol a roma származásért x plusz pont jár. Ha valakinek van esze, lehet magyar, kínai, roma, vagy zimbabvei is, de akkor képesek ugyanazon a szinten ugyanazt nyújtani.

Az ország cigány vajdái is megmondták, hogy egy olyan nemzedék nőtt fel, ami segélyekből akar megélni. Hát, ha segély kell, dolgozzanak meg érte. Keményebb feltételekhez kellene kötni azt is. A roma megkapja, minden támogatással együtt, de az adósságspirálba került magyar azért, mert van egy húsz éves autóroncsa, aminek az ára a villanyra sem elég, egy fillérre se számítson.

Gyerekeket is gyakran csak a segély miatt szülnek tucatszám, ezért is változtatták meg pár éve a családi pótlék feltételeit, ami szerintem ebből a szempontból jót tett: lehetnek hárman, vagy tizenhárman a gyerekek, ugyanannyi jár utánuk.

Jó, hogy a gyest is egyéves munkaviszonyhoz kötötték, mivel így kismama nem csak akkor megy el melózni érte, mikor már tudja, hogy jön a baba.

És nem kell minden romát egy kalap alá venni. A magyar is éppúgy lop, csal, hazudik, sőt, sokkal többet. Több rendes, becsületes cigányt ismerek, mint magyart.

2010. jún. 11. 10:14
 24/26 anonim válasza:
Nem lehet sehogy sajna! Ha csak nem van egy 300 fős olyan csapat akik csöndben kinyírják mindet. És akkor olyan hírek leszek hogy cigány mészárlás! És acigók beparáznak egy idő után amikor csak hullanak mint a legyek és akkor elmenekülnek.
2010. jún. 11. 19:06
 25/26 anonim ***** válasza:

A színes börűeket sem szorították ki az amerikaiak az USÁ-ból, viszont ők sokkal gazdagabbak mint mi vagyunk. Ők kisebbségben vannak de náluk egy család vállal annyi gyereket mint 3 nem roma család együttvéve. Elkerülhetetlen, hogy itt legyenek hiszen az ő országuk ahonnan jöttek India a Föld legnépesebb országa lesz 2050-ben, így minden ország kapni fog belőlük, mert a legszaporább embercsoport elnyomja a kevésbé szaporát.

[link]

2010. jún. 11. 20:59
 26/26 anonim ***** válasza:
SZERINTEM JÓ HOGY VANNAK ITT CIGÁNYOK, AZÉRT ÍRTAM FENNEBB AMIT ÍRTAM. NÉMET - MAGYAR VAGYOK, ÉS BAROMIRA RÜHELLEM EZT A SOK SZÍVATÁST AMI NAGYBAN MEGY ITT. KICSIBEN AZ EMBEREK NAGYON JÓL MŰKÖDNEK. MÉGIS FELELŐS BEOSZTÁSBAN MINDENKI EGYETÉRT ABBAN, HOGY A KUNCSAFT HÜLYE. EZÉRT ÉRDEMELJÜK MEG A ROMÁKAT, ÉS A SVÁJCIAK EZÉRT NEM. ISMÉTLEM A ROMÁK CSAK A SÉRÜLT EGYEDEKNEK TUDNAK KÁRT OKOZNI.
2010. jún. 14. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!