Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a cigány...

Hogyan lehetne a cigány népességet kiszorítani hazánkból?

Figyelt kérdés
Ha így folytatódnak a dolgok, akkor a magyarság lesz a kisebbség itt.
2009. szept. 30. 17:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%

Olyan törvényekkel mint a középkorban:

Lopott a köcsög akkor levágni a kezét.

Ölt akkor karóba húzni.

2009. szept. 30. 19:53
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
19:16 kedvezményt...
2009. szept. 30. 21:30
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

"Ha így folytatódnak a dolgok, akkor a magyarság lesz a kisebbség itt."

Egy magyar családban 1,2-1,4 gyerek szokott lenni. Egy cigány családban 2,5-2,7.

A kettő közül a 2,5-2,7 a normális, az 1,2-1,4 az abnormális.

Nem a cigányok "szaporodnak ész nélkül", hanem a magyarok választották - ész nélkül - a kihalást.

Talán ezen az utóbbin kellene változtatni.

2009. okt. 1. 11:39
 14/26 hangszoros ***** válasza:
79%

Szivom, szivom kitudja meddig szivhatom

Küzdök a betörőkkel. Ők a jobbak. Mai zsákmányuk a 3 telefonom

Mentem adminisztrálni a szolgáltatókhoz, és a buszon találtam a jun 7.i EU-s jobbikos szorólapot. Rejtély hogy juliusban mi az értelme

Elolvastam. Megfogtak. Talán rendet tudnak csinálni, mert nagyon abszurd hogy a betörőnek több joga van. Az se igazán normális hogy egy rakás ember arra dolgozik hogy a TV-t nézze a továbbképző intézetben, a börtönben

Az iszlám, Sariája is elbénázta, mert nem a kezét kell levágni igy nem tud dolgozni, hanem az orrát hogy rögtön látszódjon hogy vigyázat!

2009. okt. 1. 17:13
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

"Talán rendet tudnak csinálni, mert nagyon abszurd hogy a betörőnek több joga van."

Nem kellene demagóg baromságokat terjeszteni, ugyanis most már nyugodtan lehet önvédekezni, olvasd el az ide vonatkozó törvénymódosítást.

2009. okt. 1. 20:11
 16/26 anonim ***** válasza:
42%

"most már nyugodtan lehet önvédekezni"

Sőt eddig is lehetett. De bizonyos mítoszok kiirthatatlanok a médiából és a közvéleményből.

2009. okt. 1. 21:01
 17/26 hangszoros ***** válasza:
30%

Szivom, szivom kitudja meddig szivhatom

Küzdök a betörőkkel. Ők a jobbak. Mai zsákmányuk a 3 telefonom

Mentem adminisztrálni a szolgáltatókhoz, és a buszon találtam a jun 7.i EU-s jobbikos szorólapot. Rejtély hogy juliusban mi az értelme

Elolvastam. Megfogtak. Talán rendet tudnak csinálni, mert nagyon abszurd hogy a betörőnek több joga van. Az se igazán normális hogy egy rakás ember arra dolgozik hogy a TV-t nézze a továbbképző intézetben, a börtönben

Az iszlám, Sariája is elbénázta, mert nem a kezét kell levágni igy nem tud dolgozni, hanem az orrát hogy rögtön látszódjon hogy vigyázat!

2009. okt. 2. 00:08
 18/26 anonim ***** válasza:
a románok nagyon jól megoldották:olyan kevés volt náluk a segély,hogy abból tényleg nem tudtak megélni a cigányok,így már kb. a fele kivándorolt nyugatra.Igaz,folyamatosan toloncolják őket haza,meg ég is a románok pofája miattuk,de legalább addig sincsenek otthon.
2010. jún. 10. 15:42
 19/26 anonim ***** válasza:
28%

ÉS MÉG KIKET KELLENE KIKÜLDENI? GONDOLOM JÖNNÉNEK UTÁNA A TÖBBIEK..A ZSIDÓK, A KÍNAIAK A FEKETÉK A VÖRÖSÖK..STB. VÉGÜL MÁR CSAK TE AZ ASSZONY MEG A BARÁTOD MARADNA. NA ÉS AKKOR KIT KÜLDENÉL KI? AZ ASSZONYT, AKI MINDIG VISSZASZÓL NEKED, VAGY A HAVERT AKIVEL MINDENBEN EGYETÉRTESZ?

A PROBLÉMÁK A SAJÁT ÉLETEDBEN VANNAK ÉS EGY HÁROMEMELETES HÁZBAN SE TÖRTÉNIK MÁS, MINT A VILÁGTÖRTÉNELEMBEN..AHOGY A JÓ ÖREG IMMÁNUEL KANT MONDTA KÖNIGSBERGBEN, AMIT SOSE HAGYOTT EL 91 ÉVES KORÁIG.

2010. jún. 10. 17:02
 20/26 anonim válasza:
66%

17:02

Te olyan hülye vagy mint a segg

Egyébként, ha nem lenne ennyi joguk, és nem kapnának ennyi segélyt, nem tartanánk el őket már vagy polgárháború lenne mert lopnának ölnének stb...(többet mint eddig), vagy már nem lennének itt ...

2010. jún. 10. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!