Hogyan lehetne a cigány népességet kiszorítani hazánkból?
Olyan törvényekkel mint a középkorban:
Lopott a köcsög akkor levágni a kezét.
Ölt akkor karóba húzni.
"Ha így folytatódnak a dolgok, akkor a magyarság lesz a kisebbség itt."
Egy magyar családban 1,2-1,4 gyerek szokott lenni. Egy cigány családban 2,5-2,7.
A kettő közül a 2,5-2,7 a normális, az 1,2-1,4 az abnormális.
Nem a cigányok "szaporodnak ész nélkül", hanem a magyarok választották - ész nélkül - a kihalást.
Talán ezen az utóbbin kellene változtatni.
Szivom, szivom kitudja meddig szivhatom
Küzdök a betörőkkel. Ők a jobbak. Mai zsákmányuk a 3 telefonom
Mentem adminisztrálni a szolgáltatókhoz, és a buszon találtam a jun 7.i EU-s jobbikos szorólapot. Rejtély hogy juliusban mi az értelme
Elolvastam. Megfogtak. Talán rendet tudnak csinálni, mert nagyon abszurd hogy a betörőnek több joga van. Az se igazán normális hogy egy rakás ember arra dolgozik hogy a TV-t nézze a továbbképző intézetben, a börtönben
Az iszlám, Sariája is elbénázta, mert nem a kezét kell levágni igy nem tud dolgozni, hanem az orrát hogy rögtön látszódjon hogy vigyázat!
"Talán rendet tudnak csinálni, mert nagyon abszurd hogy a betörőnek több joga van."
Nem kellene demagóg baromságokat terjeszteni, ugyanis most már nyugodtan lehet önvédekezni, olvasd el az ide vonatkozó törvénymódosítást.
"most már nyugodtan lehet önvédekezni"
Sőt eddig is lehetett. De bizonyos mítoszok kiirthatatlanok a médiából és a közvéleményből.
Szivom, szivom kitudja meddig szivhatom
Küzdök a betörőkkel. Ők a jobbak. Mai zsákmányuk a 3 telefonom
Mentem adminisztrálni a szolgáltatókhoz, és a buszon találtam a jun 7.i EU-s jobbikos szorólapot. Rejtély hogy juliusban mi az értelme
Elolvastam. Megfogtak. Talán rendet tudnak csinálni, mert nagyon abszurd hogy a betörőnek több joga van. Az se igazán normális hogy egy rakás ember arra dolgozik hogy a TV-t nézze a továbbképző intézetben, a börtönben
Az iszlám, Sariája is elbénázta, mert nem a kezét kell levágni igy nem tud dolgozni, hanem az orrát hogy rögtön látszódjon hogy vigyázat!
ÉS MÉG KIKET KELLENE KIKÜLDENI? GONDOLOM JÖNNÉNEK UTÁNA A TÖBBIEK..A ZSIDÓK, A KÍNAIAK A FEKETÉK A VÖRÖSÖK..STB. VÉGÜL MÁR CSAK TE AZ ASSZONY MEG A BARÁTOD MARADNA. NA ÉS AKKOR KIT KÜLDENÉL KI? AZ ASSZONYT, AKI MINDIG VISSZASZÓL NEKED, VAGY A HAVERT AKIVEL MINDENBEN EGYETÉRTESZ?
A PROBLÉMÁK A SAJÁT ÉLETEDBEN VANNAK ÉS EGY HÁROMEMELETES HÁZBAN SE TÖRTÉNIK MÁS, MINT A VILÁGTÖRTÉNELEMBEN..AHOGY A JÓ ÖREG IMMÁNUEL KANT MONDTA KÖNIGSBERGBEN, AMIT SOSE HAGYOTT EL 91 ÉVES KORÁIG.
17:02
Te olyan hülye vagy mint a segg
Egyébként, ha nem lenne ennyi joguk, és nem kapnának ennyi segélyt, nem tartanánk el őket már vagy polgárháború lenne mert lopnának ölnének stb...(többet mint eddig), vagy már nem lennének itt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!