Az anyám szerint hülyüjjek le. Szerintetek is?
Hát helyesírásból biztos nem tűnsz ki...
Amúgy,hogy lehetnek a barátaid,ha nincs is közös témátok? Nem értem egészen,hogy mi alapján nevezel valakit barátnak, ha ezek szerint nem csinálnak semmit és nem tudtok beszélni. Akkor nem is jártok el szórakozni,találkozgatni?
szerintem nem kell lehülyülnöd:
-hülyüLjek
-szintJükre
-olvaDJ
-egyes (egy "gy"-vel)
Szerintem csak az a probléma, hogy nincs közös témátok. Az meg nem a facebook hibája.
Ne is haragudj, de én a helyedben "nem hülyülnék le", hanem nekiállnék a magyar nyelvtannak.
Mielőtt lekiabálnád a fejemet, olvassuk át, mit írtál:
hülyüjjek le - hülyüljek le
facebbok - facebook
szintükre - szintjükre
olvagy - olvadj
eggyes - egyes
Anyukád nagyon rossz tanácsot adott. Ne menj a csordával, ne olvadj be közéjük. Ez butaság.
Ha te többnek tartod magad náluk, ne barátkozz velük, keress a te érdeklődési körödhöz hasonló barátokat.
Én pedig azt mondom neked, ne alacsonyodj le az ő szintjükre, ne menj a csordával, ha úgy érzed, hogy te többre vagy képes.
Csak másokat idézett, akik ugye nem az ő szintje, ha nem látnátok.
Jó lett.
Ha buta az anyád, akkor te is azzá leszel? Ha te okos ember vagy - elvileg -, akkor miért hallgatsz egy buta anyára?
Nem kell a csordával menni, ha tényleg okos vagy, nem is tudsz azzal menni. De akkor ne panaszkodj, hogy magányos vagy. A kiváló képességek magényossá teszik az embert.
Mondjuk sem a helyesírásodból, sem a fogalmazásodból (amely a gondolkodás írásbeli vetülete) nem az jön le nekem, hogy sokkal több volnál a FB-on lógó haveroknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!