Ti nem unjátok még ezt a sok bevándorlót?
Itt ahol élek Debrecenben nagyon sok bevándorló érkezett az utóbbi hónapokban, nőket molesztálnak, kötekednek, verekednek, és nagyon igénytelenek, egyszerűen nem bírnak viselkedni. Szórakozóhely is velük van tele.
A Sámsoni úton már megerősített rendőri készenlét van csak miattuk...
Nem vagyok rasszista, de nem lehet úgy elmenni azon a környéken, hogy valamit ne szólnának be nekem vagy bnőmnek.
Egyszer elfogy a türelmem és nekik megyek, de akkor is engem vennének elő... mi lenne a megoldás?
Londonban élek, itt vannak olyan városrészek ahol fehér ember nem nagyon van, a buszon max akkor hallani angol szót ha vége az iskolának és a gyerekek mennek haza.
Itt nem megerősített rendőri jelenlét van hanem a rendőr már ki sem megy azokra a helyekre ha hívják, vagy csak órákkal később, gondolván hogy had hulljon a férgese.
A bevándorlók nem zavarnak. A huligánok, rendbontók igen. Származástól függetlenül. A kulturált, normális bevándorlóval az égvilágon semmi bajon nincs, a bűncselekményeket elkövető, hangoskodó, szemetelő stb. magyarokkal ellenben van.
Nem a származás számít, hanem a magaviselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!