Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti nem unjátok még ezt a sok...

Ti nem unjátok még ezt a sok bevándorlót?

Figyelt kérdés

Itt ahol élek Debrecenben nagyon sok bevándorló érkezett az utóbbi hónapokban, nőket molesztálnak, kötekednek, verekednek, és nagyon igénytelenek, egyszerűen nem bírnak viselkedni. Szórakozóhely is velük van tele.

A Sámsoni úton már megerősített rendőri készenlét van csak miattuk...

Nem vagyok rasszista, de nem lehet úgy elmenni azon a környéken, hogy valamit ne szólnának be nekem vagy bnőmnek.

Egyszer elfogy a türelmem és nekik megyek, de akkor is engem vennének elő... mi lenne a megoldás?

2013. máj. 10. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha látnád Nyugat-Európában milyen állapotok vannak... Londonban, Párizsban, Berlinben és sok más nagyvárosban vannak olyan negyedek, ahol fehér embert nem is látsz (!) Nálunk ugyan nincs annyi bevándorló, mint náluk, de itt meg az eleve itt élő(sködő) cigányság is "áldás"...
2013. máj. 10. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Londonban élek, itt vannak olyan városrészek ahol fehér ember nem nagyon van, a buszon max akkor hallani angol szót ha vége az iskolának és a gyerekek mennek haza.

Itt nem megerősített rendőri jelenlét van hanem a rendőr már ki sem megy azokra a helyekre ha hívják, vagy csak órákkal később, gondolván hogy had hulljon a férgese.

2013. máj. 10. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A bevándorlók nem zavarnak. A huligánok, rendbontók igen. Származástól függetlenül. A kulturált, normális bevándorlóval az égvilágon semmi bajon nincs, a bűncselekményeket elkövető, hangoskodó, szemetelő stb. magyarokkal ellenben van.

Nem a származás számít, hanem a magaviselet.

2013. máj. 10. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Honnan vándoroltak be?
2013. máj. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!