Mit lehet tenni a rámenős szomszéd ellen?
a, Mutasd be neki a "barátodat". Ha kell kérd meg egyik ismerősödet, volt olyan nem egyszer nekem is h valakinek a barátját el kellett játszanom, nem nehéz csak nevetgélgetni kell s az sem hátrány ha többet jár át hozzád.
b, Mond neki h pasi voltál
c, Kezdj el iszonyatosan afektálni:D
(bocs az utolsó kettő válaszért nem bírtam kihagyni:D)
mi az ijesztő benne? az hogy beszélget? vagy az, hogy középkorú?
nekem a szomszédomban egy öregasszony lakik,aki szintén unalmában megragad minden alkalmat, hogy nyomja a hülyeségét. én általában 1 percig meghallgatom, aztán udvariasan elnézést kérek, hogy nekem most rohannom kell.
Nem egészen értem, hogy egy beszélgetéstől miért félsz.
Ha zavar amit mond, akkor köszönj neki, de nem állj le beszélgetni, hanem menj tovább.
Mitől félsz? És miért gondolod, hogy védtelen vagy? És miért gondolod, hogy egy "beszélgetés" ellen védekezni kell?
Utolsónak írnám azt h: szerinted tényleg ez "nyugtatná" meg a fickót?
Amúgy az első vagyok és biztos h akar valamit? Lehet h tényleg csak beszélgetni akar... De egyszerűbb ha rákérdezel. Az egyenesség meglepően sok mindenre képes... Tovább te kb 20 lehetsz a pasi meg ha középkorú akkor kb 30körül van. Így nem is lehet olyan idős, szóval szerintem csak le tudsz állni vele erről beszélni.
az elözőnek:
a 30 az középkorú?????????????????? akkor a 40 matuzsálem???
tudom, hogy egyesek számára hihetetlen, de létezik élet 40 felett is :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!