Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a rámenős...

Mit lehet tenni a rámenős szomszéd ellen?

Figyelt kérdés
Most költöztem albérletbe itt Budapesten, egyetemista lány vagyok, és van a szomszédomban egy középkorú férfi, aki elég rámenős, lassacskán félek már tőle. Mindig lesi mikor jövök ki a lakásból, kijön, és beszélget, de elég ijesztő. Mit tehet egy védtelen lány, ha el akarna fajulni a dolog?
2009. szept. 29. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

a, Mutasd be neki a "barátodat". Ha kell kérd meg egyik ismerősödet, volt olyan nem egyszer nekem is h valakinek a barátját el kellett játszanom, nem nehéz csak nevetgélgetni kell s az sem hátrány ha többet jár át hozzád.

b, Mond neki h pasi voltál

c, Kezdj el iszonyatosan afektálni:D

(bocs az utolsó kettő válaszért nem bírtam kihagyni:D)

2009. szept. 29. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj vele beszélni + biztos, ami biztos egy gázspray mindig lapuljon a zsebben:D
2009. szept. 29. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb mosolyogva, csak úgy mellékesen meséld el, hogy apukád nyomozó, és épp nemi erőszakkal kapcsolatos ügyekben nyomoz.
2009. szept. 29. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tetszel neki, és meg sem fordul a fejében, hogy idősnek tartod. Némely középkorú férfi teljesen természetesnek tartja, hogy húszéves lányok után rohangáljon. Hűtsd le egy kicsit. Meséld el neki, hogy az apád hasonló korú mint ő, vagy hogy járni akar veled egy harmincéves, de téged a hideg is kiráz, hogy nálad jóval idősebb pasikkal mászkálj. Abból érteni fog. Nem hiszem, hogy erőszakoskodna veled.
2009. szept. 29. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

mi az ijesztő benne? az hogy beszélget? vagy az, hogy középkorú?

nekem a szomszédomban egy öregasszony lakik,aki szintén unalmában megragad minden alkalmat, hogy nyomja a hülyeségét. én általában 1 percig meghallgatom, aztán udvariasan elnézést kérek, hogy nekem most rohannom kell.

2009. szept. 30. 03:46
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Velem biztos nem beszélgetne, mert elintézném egy egyszavas válasszal és otthagynám. Minek kell hagyni, hogy idáig fajuljanak a dolgok? Az ilyen kellemetlenkedőket helyükre kell tenni, és kész. Aztán békénhagy. Legfeljebb elkönyvel undoknak, bunkónak. De ha leállsz vele és "bátorítást" kap, akkor sosem hagyja abba.
2009. szept. 30. 08:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem, hogy egy beszélgetéstől miért félsz.

Ha zavar amit mond, akkor köszönj neki, de nem állj le beszélgetni, hanem menj tovább.

Mitől félsz? És miért gondolod, hogy védtelen vagy? És miért gondolod, hogy egy "beszélgetés" ellen védekezni kell?

2009. szept. 30. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
egyszer beszélj neki arról, hogy leszbi vagy és mennyi barátnőd van :-)
2009. szept. 30. 09:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsónak írnám azt h: szerinted tényleg ez "nyugtatná" meg a fickót?

Amúgy az első vagyok és biztos h akar valamit? Lehet h tényleg csak beszélgetni akar... De egyszerűbb ha rákérdezel. Az egyenesség meglepően sok mindenre képes... Tovább te kb 20 lehetsz a pasi meg ha középkorú akkor kb 30körül van. Így nem is lehet olyan idős, szóval szerintem csak le tudsz állni vele erről beszélni.

2009. szept. 30. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:

az elözőnek:

a 30 az középkorú?????????????????? akkor a 40 matuzsálem???

tudom, hogy egyesek számára hihetetlen, de létezik élet 40 felett is :D:D:D

2009. szept. 30. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!