Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ha nem hagy...

Mit tudok tenni ha nem hagy békén a tanár?

Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy reggel mindig köszönök neki, megáll és elkezd beszélni olyan dolgokról ami totál nem érdekel, de tényleg. A másik meg az hogy állandóan pikkel rám és szurkálódó megjegyzéseket tesz amivel szégyenbe szokott hozni! Mindig piszkál a felszerelés miatt szóval ilyen apróságokon fenn akad. Azért ír be egyest mert arra mentem amerre ő és azt hiszi követem őt! Egyszer elvesztette a dolgozatot és mindenkinek ötöst írt be csak nekem egyest! Érti ezt valaki?
2013. máj. 8. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így van, ezt azonnal jelenteni kell az igazgatónak. Már az első esetnél is, mert akkor még nyomon követhető, hogy mi történt. Az még csak-csak, hogy hülyeségeket beszél, hülye megjegyzéseket tesz, bár ez is lehet olyan, hogy nem tolerálható, de ha a jegyekkel is szórakozik, az már komoly szakmai hiba, ami fegyelmi vétséget is megvalósít.

Szóval az igazgatóhoz kell fordulni, és ha a szóbeli megkeresésre nem reagál, akkor írásban. Ezt már mindenképpen köteles kivizsgálni és döntést hozni. Ha netán mégsem, vagy nem kielégítő az eljárása, az intézményfenntartóhoz lehet fordulni.

Nem tudom, te hány éves vagy, és mennyire tudsz eljárni egy ilyen ügyben, de netán az se ártana, ha a szüleid is közreműködnének, ha szükséges.

2013. máj. 8. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
9%

A felszerelés hiánya egyáltalán nem apróság.

Amiket te leírtál, ezeknek előzménye is van.

Egy tanár sem ír be egyest ok nélkül.

2013. máj. 8. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a követősdi nagyon béna:DD Enyhén paranoiás lehet az ember:D
2013. máj. 8. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha ő az igazgató mit kezdjek vele? Fel lehet jelenteni? Felszerelés hiány? Az előírtak nálam vannak, szóval nem értem.
2013. máj. 8. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a teljes történetet írtad le, így magadat áldozatnak állítod be. Ha baj van, az emberek jelentős része megpróbálja másra hárítani a felelősséget.
2013. máj. 8. 12:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem elég nyilvánvaló az amit kiírtam? Azért ad egyest amiért a folyosón arra mentem ahova ő, meg csak nekem ad egyest. Komolyan nincs olyan osztály ahol ne utálna valaki de tényleg. És nem vagyok se páwa, se nagy menő. Csöndben ülök és nézek ki a fejemből és dolgozok. Volt egy tanár aki azt mondta hogy nem vagyok szimpatikus de az okát nem mondta. Hát elég érdekes mondhatom
2013. máj. 8. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Írtam már, hogy jelenteni kell, nem ártana írásban. Ha az igazgató volt, neki is van felettese, az iskola fenntartója, oda lehet fordulni. A szüleid miért nem segítenek?
2013. máj. 8. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!