Magyarország én így szeretlek?
Ahogy az első írta: ki kell menni külföldre. Ennek az országnak nincs jövője, akárki van vagy akárki lesz hatalmon, senkinek sem érdeke, hogy a kisembernek jobb legyen.
Egyszerűen nem lehet egy életet tervezni, felépíteni meg pláne nem. Ami fizetést kap egy átlagos emberke, annak a 80%-a elmegy a létfenntartásra és a számlák befizetésére. A maradék félretett pénzből meg talán 200 év alatt lehet összespórolni egy házra vagy egy autóra valót. És akkor még szórakozni sem jár el.
Szintén infós diplomám van, mindenképpen a környéken szerettem volna állást találni. Semmi szakmai nem jött össze. Most egy gyárban vagyok a soron 3 műszakban. Szépen elterveztem, hogy kitanulom ezt a szakmát és elhelyezkedek benne. Csak sajnos az ország vezetői és a nagyhatalmak ezt másként gondolták.
Szóval a javaslatom: külföld. Ugyan ott sem fogtok tudni a szakmátokban elhelyezkedni kezdetben, de mégis normális összegű minimálbért kaptok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!