Nagyon szégyellem magam amiért kiírtam egy kérdést. Hogy tehetném túl rajta magam?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 11:35
2/10 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném elmondani.de amugy kamu kérdes volt ez bànt nagyon.
H hogy voltam képes ki írni ???
Amugy azota mar veglegesen torolve lett de attol meg nagyon bant
2013. máj. 5. 11:48
3/10 anonim válasza:
Mi volt a kérdés? Ezt nem fogod szégyellni? :D Amúgy egyszerűen: nem foglalkozol azzal ki mit gondol rólad.
4/10 kzs válasza:
Írj a moderátoroknak.
Pontosan tüntesd fel a kérdésed helyét, idejét, illetve a saját adataidat is.
És akkor törlik.
5/10 anonim válasza:
A kérdéseddel valakit megsértettél, esetleg valaki személyes dolgait tetted közzé vagy a kérdéssel valamilyen kínos témát fejtegettél amivel egy közösség tagjait esetleg megsértettél?
6/10 anonim válasza:
De mihez kapcsolódott az a kérdés? És miért bánt hogy feltetted? Valakit megsértettél vele, vagy személyed dolgaidat írtad le benne?
7/10 A kérdező kommentje:
Senkit és semmit nem sértettem meg vele.
Azért bànt mert olyan kérdést tettem föl szerelem szex témàban ami nem valos hanem kitalalt történet.
Màr törölték véglegesen de attol meg bànt
2013. máj. 5. 12:01
8/10 anonim válasza:
Tanulj belőle, többet ilyet ne csinálj.
Ez az oldal nem trollkodásra való, hanem, hogy tényleg választ/segítséget kapjon az, akinek szüksége van rá.
9/10 Andizsuzsi válasza:
Nem az állatok kategóriába tettél fel véletlenül kérdést? Mert ott délelőtt volt egy tényleg nagyon gázos, azóta szerencsére törölték.
10/10 anonim válasza:
Mi volt az? Farkasokkal akart táncolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!