Vásároltál már olyan Coca-colá-t amin a saját keresztneved van?
2013. máj. 2. 21:51
11/13 anonim válasza:
És akkor kifizetni se kell, hiszen a tiéd, rajta van a neved. :D Egyébként nem tudom, mennyire hatásos reklámfogás ez, felmérést kellene végezni, hogy pl az erőspistát vásárlók között hány százalék az István nevű ember. :D Szerintem inkább az a fontos, ami benne van, nem az, ami rá van írva. Az is lehet, hogy aki eddig nem ivott kólát (és milyen jól tette! :)), az ezután sem fog, viszont aki eddig ivott, és ezután is szeretne, mégse fog venni, ha épp nem talál olyan nevet, amit szeretne. Így csökkenni fog a fogyasztás. Mert egy Józsi nehogy már Ica feliratú üveggel járkáljon az utcán. :D
12/13 anonim válasza:
Szerintem lesz sima Coca-cola-s is, amúgy aki eddig gyakran vett kólát az nem hiszem, hogy emiatt felhagy vele. Én eddig nem vettem soha fél literes coca-colát de most fogok. :D
13/13 anonim válasza:
Valaki látott már Esztereset?:) :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!