Szerintetek ez mennyire igaz? Barát az aki azt mondja amit hallani akarsz, az igaz barát azt mondja amit hallanod kell
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 17:51
2/4 anonim válasza:
Én nem értek egyet vele, számomra nincs különbség barát és igaz barát között. Csak az a barátom, aki igaz barátom is. Mindenki más haver, ismerős, idegen lehet. Viszont az a része igaz, hogy az igaz barát őszinte veled, és megmondja az igazságot akkor is, ha egyáltalán nem szeretnéd hallani, vagy bántana.
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem a két válasz kapcsán próbáld magad átgondolni eztaz egészet, mert ezt meg kell értened, ha igaz barátot akarsz. És valóban a barát az csak egyféle.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából az volt a probléma,hogy a legjobb barátnőm azt mondta hogy nem vagyok igaz barát mert egy vita közepén nem neki adtam igazat, mert teljesen más véleményem volt és én kiállok a véleményem mellett, és azt mondta hogy az nem igaz barát aki nem egy véleményen van a legjobb barátnőjével :DD azóta nem is vagyunk jóba, mert ez neki nem tetszett és azóta,jóba lettem azzal a lánnyal akit ki nem álhat és pl : azóta sokkal jobb a magatartásom amióta vele barátkozom :)
2013. máj. 9. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!