Miért jó bántania valakit mindig? Neki mindenki csúnya. Nekem pedig fura viselkedésre vall?!
Barátnőmnek egyszerűen semmi nem jó, ha csak meglátja,hogy valaki megnézi Őt,ahelyett,hogy elégedett lenne,hogy igenis tetszik az embereknek,megnézik,vonza a tekinteteket,folyton véleményezi,hogy:
'gusztustalan' 'Mitnéz?' 'nézzen magára' 'úristen, nem kellene'.
De közben folyton azon sír,hogy csúnya,és zacskóval jár a fején (:D).
Én úgy gondolom, ha valaki ennyire nincs megelégedve magával, soha nem mondana másról ilyen jellzőket.
Sőőt nyilván büszkeséggel töltené el,hogy megnézik,legalábbis dobna az önbizalmán.
Annyira ellentétek vagyunk,én képes vagyok mindenkiben meglátni a jót, a szépet, képes vagyok belsőt szemlélni, ha mindenki a külsőt nézi (nem pont párkapcsolatban,de emberi viszonyokban),de Ő mégis olyan ember, akinek a külső a fontos.
Legtöbb esetben akire azt mondja gusztustalan,vagy csúnya, messze nem az, max nem az ízlés világa,de nem jelenti azt,hogy csúnya.
Mire jó ez?
Ha neki nincs önbizalma,akkor más sem jó?
/L
Nagyon gyerekes, "pávás" viselkedés, ma ez a menő. remélhetőleg kinövi.
22/L
Köszönöm a válaszokat.:)
Kerülni semmiképp, mert nekem Ő a legjobb felem,ilyenkor kicsit flegmábban odavetem,hogy 'persze,igen,mert te tökéletes vagy',de ilyenkor nyilván én vagyok hülyének nézve,megy a durca,szóval még egy kicsit sem látja be,hogy nem normális amiket gondol/vagy amiket kimondd.
Nem tudom,egyenlőre ennyit tudok,hogy néha én is beszólok neki ilyenkor,hogy túl tökéletes megszólalt,de ebből csak a sértődés van, aztán 1-1 ilyen sértődéskor mondjuk megpróbálom neki elmondani,hogy ne viselkedjen plázacicaként,mert nagyon nem menő,és én meg főként nem csípem ezeket a mai tyúkokat. Mást nem tudok.
:) Jelenleg a kapcsolatunkban minden rendben van. Szeretem mint legjobb barátnőm,csak idegesítenek ezek a megnyilvánulások,semmi szükségem,hogy néha egy makacs plázacicát kelljen oltogatnom,meg megszidnom mint egy 2 éves kisgyereket.
Kicsit 'embereshetne' már.
Köszi:)
Köszi utolsó.
Igaz amit leírtál teljesen, az a baj,hogy nem is enged magához így senkit közel.
Nagyon nehéz lesz neki, párkapcsolatot is kialakítania,mert senkit nem fogad el.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!