Ti mit tennétek az én helyzetemben barátkozás terén?
15 vagyok és van egy állandó csoportunk akikkel elmegyünk inni, bulizni... mindent el tudunk egymásnak mondani.. ez a csoport 10-15 emberből áll fiuk/lányok egyaránt. Helyzetem az hogy új iskolába erültem ugyanis most kezdtem a 9-et és olyan lányok vannak akik e téren tapasztalatlanok és ha van egy két vicces beszólásom ami nálunk menőnek számít egyből leoltanak... jóban vagyok az osztállyal, de túl komolyan vesznek mindent a lányok és nyafognak.hisztiznek.szó szerint..
az a helyzet a városban van egy másik iskola is akikkel én jóban vagyok és ők "normálisak" ellehet velük hülyülni ehelyett mint az oviban-.-" ezek ellentétben állnak egymással és azért közösittenek ki mert hogy jóban vagyok velük (fuck logic) .. nem tudom egyszerűen mit tegyek. a volt haverjaimat választom alap mint hogy bírjanak azok akikkel nem tudok ellenni mert nevetnek szó szerint a semmin..de nem szeretnék az osztályban emiat viszályt.. mert ezek emmiat képesek.. kajakra nem vágom öket ? most akkor mi van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!