Nektek mi lenne a véleményetek arról, ha egy barátotok félbeszakítana egy külföldi egyetemet és év közepén hazajönne? Lenéznétek érte?
Ez rettenetes, amit csináltál, kedves Kérdező. Ha nem vigyázol, még a végén megszereted Magyarországot, nem fogsz mindent alábecsülni, ami hazai, és nem fogsz könnyes szemmel Nyugatra vágyni. Hát mi lesz így belőled, ember?! Úr Isten, és le is írtad... mi lesz, ha ez a szemlélet elterjed? Kiken fognak akkor röhögni külföldön, és kiknek fogják eladni a szemetüket?
Na de a trollkodást félre téve: sz@rd le magasról (nem tudok finomabban fogalmazni), hogy minek tartanak. Ne azok értékelésének a terében élj, akik jóformán nem is ismernek. Tedd, amitől jól érzed magad.
:)
Sose voltam magyar- vagy Magyarországellenes, és nem is azzal van gondom, hogy szeretem Mo.-t. A gondom azzal van, hogy az egyetem, ahova felvettek, egy világszintű, élvonalbeli európai egyetem, és talán ezt a döntésemet később nagyon bánni fogom. Viszont itt sokkal jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!