Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha 14 évesen írok egy könyvet,...

Ha 14 évesen írok egy könyvet, azt megtudnám valamelyik kiadónál jelentetni? Vagy csak 18 év után lehet? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 15:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ha érdekel még a dolog, kérlek írj nekem egy e-mailt!
2011. aug. 11. 03:01
 32/33 anonim válasza:
én 12 éves voltam amikor először megírtam az első "könyvemet". 84 oldalasra sikeredett és aki csak olvasta, annak tetszett. Még a 66 éves nagymamámnak is :) most is dolgozom egy könyvön. Eddig a 48- ik oldalon tartok és ketten olvasták már az ismerőseim közül és mind a kettejük imádta. Nem szabad feladni, és mindegy, hogy miről írsz, a lényeg,hogy úgy írj, hogy az magával ragadja az olvasót, úgymond ne engedje őt szabadon amíg nem végzett vele :)) És persze, hogy kiadják akár egy tízéves (najó, ebben nem vagyok biztos :D) de egy tizennégy évesnek tuti kiadják, ha jó, ha nincsen akkor meg legyen pénzed hozzá :D
2011. aug. 15. 15:39
 33/33 anonim válasza:
bocsi, az utolsó mondatban nincsen helyett nem :D
2011. aug. 15. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!