Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha 14 évesen írok egy könyvet,...

Ha 14 évesen írok egy könyvet, azt megtudnám valamelyik kiadónál jelentetni? Vagy csak 18 év után lehet? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 15:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
17%
az "e" mióta kérdőszó? XD
2009. szept. 26. 17:03
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Ajj tudom, hogy csak viccből írtad ezt a meg-e dolgot, de nem árt tisztázni, mert sokan pl. így írják vagy mondják. Te is érthetnéd az iróniát..

(16:15 voltam)

2009. szept. 26. 17:05
 13/33 anonim ***** válasza:
79%
A szüleid kiadójánál esetleg,ha van nekik,ha meg nincs,akkor mond nekik hogy vegyenek:D
2009. szept. 26. 17:08
 14/33 A kérdező kommentje:
kösz (Y) XD
2009. szept. 26. 17:11
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért arra figyelj, hogy minden rendben legyen ott a képzés helyén... :) Különbség, n-el írandó

Nem lenne jó külön fizetni valakinek aki kijavítja a nyelvhelyességi hibákat a könyvedben

Itthoni példát nem tudok felhozni, de láttam a TV-ben, hogy valami angol kölyök többkötetes fantasy trilógiát adatott ki...

2009. szept. 26. 17:46
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik erre a kérdésre senki sem tudja a választ. :D

Mellesleg én nem biztos, hogy megvennék egy olyan könyvet, amit egy 14 éves srác írt (most a kiadó helyébe is képzeld bele magad).

Az Eragon írója, meg... Amelyik gyerek szüleinek kiadóból jön a bevétel, azoknak bértollnokokra is futja, stb...

De jól hangzik, hogy 15 évesen írta.

17/33 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, kicsit értelmetlen volt :) Többkötetes könyvsorozatot...
 18/33 A kérdező kommentje:

lány vagyok..és írtam már verseket meg ilyeneket,írtam már ilyen kisebb novellákat,és tetszett az embereknek.szeretek írni.jólesik leírni dolgokat.és szeretném hasznosítani,hogy könyvbe öntöm az érzéseim.vagy a történeteim.

Amúgy a helyesírásommal nincs gond,csak egykét dolgot írok félre,lásd különbség külömbség...:D de köszi mindenkinek :)

2009. szept. 26. 18:10
 19/33 anonim ***** válasza:
71%

Miért ezen töprengesz?

Internetről hallottál már? Ott igen könnyen megjelenhet bármi is. Komoly pénzt az első könyvedből pedig úgysem remélsz, gondolom...

Amúgy tényleg: külöNbség, meg tudnám.

2009. szept. 26. 18:10
 20/33 anonim ***** válasza:
95%

Milyen műfajú könyvben gondolkozol? Mert ilyen A társadalom által kitaszított Emo-sok című könyvet biztosan a kutya sem fog értékelni:D

Na de viccen kívül, szerintem jobban jársz internettel. Nem hinném hogy valaki is lenne aki beleölne X összeget a könyvedbe, remélve hogy az eladási listákon virít a könyved. És őszintén szólva valahogy engem sem mozgatna meg egy olyan könyv amit egy gyerek írt. De azért sok sikert hozzá, sose tudni:-)

2009. szept. 26. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!