Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti láttatok élőben google autót?

Ti láttatok élőben google autót?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
be is mutattam neki:)
2013. ápr. 24. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sajnos. Bár nem is értem, hogy mikor járt ez az autó nálunk az utcákon, mert ugyan világos van, de alig van ember az utcán a képeken. Pedig Szegeden azért van nyüzsgés. Direkt végignéztem tegnap a forgalmas helyeket, amik reggeltől estig zsúfoltabbak (hátha én is ott lettem vna valahol :D ), de csak üres utcákat láttam, vagy 1-2 lézengő embert. Fura.
2013. ápr. 24. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
ezek az autók javarészt olyan időpontokban járnak amikor nincs nagy forgalom..persze sok helyen ez nem sikerül ahol mindig van. én nem láttam még pedig amikor felénk járt voltak emberek az utcán.. na de majd májusban:)
2013. ápr. 24. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre amikor jött de háttal rajta vagyok az egyik képen :D
2013. ápr. 24. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen :)
2013. ápr. 25. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!