Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jelenleg mennyire nehéz...

Naria kérdése:

Jelenleg mennyire nehéz Angliában munkát találni?

Figyelt kérdés

A Londoni Magyar Konzulátus dolgozói facebook oldalán felhívják az Angliába készülő magyarokat, hogy a beérkező információk és jelzések alapján a úgy látják, hogy a helyszíni munkakeresés esélyei jelentősen beszűkültek.

Rendkívüli körültekintést, alapos előkészületet javaslunk mindazoknak, akik munkavállalási szándékkal az Egyesült Királyságba kívánnak jönni, stb.

A kommentelők egyik fele igaznak tartja, a másik fele nem. Van, aki azt mondja, a többségnek nem sikerül munkát találni.

Nem tudom, kinek higgyek.

Én csak az év vége fele tudok kimenni, mert még sokat kell tanulnom a nyelvet és pénzt gyűjteni.

Nagyon megköszönném a hozzászólásokat!

2013. ápr. 24. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyén függő hogy ki milyen szakmában, milyen nyelvtudással és munkatapasztalattal rendelkezik. Meg persze szerencse is kell, de igaz hogy korábban több lehetőség volt mint most.
2013. ápr. 24. 16:05
 2/6 anonim válasza:
Ennyi, az első elmondott mindent.
2013. ápr. 24. 18:04
 3/6 goaus ***** válasza:
Van munka! Londont nem tudom, de vidéken van mindenféle, angolul azért tudni kell!
2013. ápr. 24. 21:30
 4/6 anonim válasza:

Off: Kedves utolso! Lattam, hogy par napja vagy kint... Attol mert neked osszejott - amit nagyon ketlek bar sose lehet tudni - nem kell masokat altatni: Van munka! Nagyon jo! Kolbaszbol van a kerites es kacsalabon forgo palotaban fogsz lakni! Ezeket hagyjuk mar mert ilyen NINCS!

On: Az elso valaszolo jol irta. Kb. 3 evvel ezelott sokkal tobb lehetoseg volt.

2013. ápr. 26. 02:01
 5/6 Damn válasza:

Két ismerősöm jot ki szakma nélkül gyenge angollal, mindkettőt talált munkát, de nagyon megszenvedtek az első évvel.

Egy másik ismerősöm tavaly nyáron próbálkozott szakma nélkül. Ő Londont célozta be minden félretett pénzével (1,5m) és elbukta.

Én 3 napon belül találtam munkát otthonról telefonon keresztül. Két telefonos és egy személyes interjúra kellett kirepülnöm, majd az interjú után 24 órával megkaptam az állást.

Természetesen én szakmán belül helyezkedtem el, közép-felső fokú nyelvtudás közötti szinttel és 4,5 év munkatapasztalattal.

Menyasszonyom szintén szakma nélkül próbálkozik. És ez még így is marad szerintem pár hónapig.

Ha a munka mindegy, akkor a nyelven múlik minden.

2013. máj. 9. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ezt anélkül is tudtam mielőtt megnéztem volna a kérdést, egyszerűen kiszámítható. A csorda egymás után megy :D

Megérdemlik!!!

2013. máj. 16. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!