Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD Android 2.3...

HTC Desire HD Android 2.3 frissítési probléma. Segítség? Pls! Adott egy Desire hd, amit Angliában vettem. Jelenleg Android 2.2 fut rajta.

Figyelt kérdés

Ha rámegyek a Settings-about phone-system software updates akkor kíírja, hogy nem elérhető a telefonomra a frissítés, pedig a desire hd-re megjelent a sense 3.0 és az android 2.3 is. Miért nem frissíti?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. nov. 5. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kint szolgáltatónál vetted, akkor náluk sírj, mert vagy nem találtak valamit megfelelőnek az OS-ben és/vagy a Sense 3.0-ban, és emiatt nem adták ki, vagy rég kifutott a termék és már nem foglalkoznak az update-tel.Ha valami bazári gsm boltban vetted kint, mint függetlenített telót, akkor meg ne csodálkozz.
2012. nov. 5. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerk.: "...vagy kifutófélben volt..."

Azóta meg nyilván rég ki is futott, mert nem egy mai darab.

Végső esetben, ha már nem garis, akkor marad a root és a custom ROM.

2012. nov. 5. 13:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendes boltban vettem, kártyafüggetlenül.
2012. nov. 6. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendes bolt alatt mit értesz?
2012. nov. 6. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!