Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélyem...

Szerintetek van esélyem barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
A csaj aki tetszik kicsivel( nincs egy fél és sem ) fiatalabb nálam. Nagyon jó csaj :D . Szerintem én sem vagyok olyan ronda azért: egy nagyon kicsit szeplős vagyok , kövér nem vagyok ( de nem is az a ropi) . Vannak viszonylag márkás cuccaim : wgy DC cipőm meg adidas és nike cuccaim . Kicsit göndör a hajam igy kicsit mindig kócos. De van neki egy kissé idegesítő barátnője aki mindig próbál a többiek alatt lealázni azzal hogy tojásfejű vagyok ( ami amugy kicsit igaz mert ilyen kúpos fejem van ) . Nem tudom hogy bejövök-e neki , sokat beszélnk a facebookok meg személyesen is . Szerintetek van esényem ? Kíváncsi lennék lányok válaszára főleg!! De irjon kérem bárki aki tud neekem tippeket adni!!!
2013. ápr. 19. 21:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kösz :)
2013. ápr. 20. 20:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Volt lány aki irt. Írnátok még lányok is mert lehet hogy teljesen más szemszögből látják mint a fiúk .
2013. ápr. 20. 20:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok. Ha egy fiú elkezdené sorolni, hogy milyen márkás cuccai vannak, nálam biztos nem lenne esélye. Az nekem taszító. Viszont lehet, hogy neki bejön:) Sokat beszélgetek olyan pasikkal is akik bejönnek, és olyanokkal is, akik csak szimplán jó haverok. Amíg randira nem hív valaki, addig nem tudja meg, hogy hogyan tekintek rá.
2013. ápr. 21. 02:19
 14/15 anonim ***** válasza:
nicns esélyed
2013. ápr. 21. 10:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem sorolom a márkás cuccaimat soha. Csak kiirtam hátha ér valamit.
2013. ápr. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!