Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar a Nick...

Titeket nem zavar a Nick Vujicic "effektus"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mindenhol mondják, hogy ő végtagok nélkül született, depressziós volt, öngyilkossággal próbálkozott, de aztán elfogadta az életét: diplomázott, van családja, ejtőernyőzik, szörfözik stb, bejárta a világot. Ezért senkinek sem szabad feladnia, mert ha ő képes rá, hogy így éljen, akkor más is.

Na de, van több olyan ember aki az ő "betegségével" született, van a világon egy csomó ember, akinek sokkal rosszabb a helyzete, őket kb. a világ 99%-a le se szarja. Persze könnyű lehet Vujicicnek ha pénzzel van tömve a zsebe. Másokról, akik az ő cipőjében járnak és nem burzsujok, nem is tud a világ és nem is foglalkozik velük. És akkor sok helyen látni, hogy ő milyen jó ember, meg példakép stb stb stb.

Sztem csak egyszerűen szánalmas, és félreértés ne essék, ezt nem magára Nickre értem, mert nem ismerem és így alapból nincs/nem lenne vele semmi bajom, hanem az emberek hozzállása az ami nagyon nem tetszik, az egész egy rohadt nagy hírverés vagy nemtom minek nevezhetném, ami sajnos rá is rányomja a bélyegét.

2013. ápr. 19. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Mindenkinek igaza van természetesen, de isteni gondoskodás nélkül neki vége lett volna és ő ezt ismerte fel.

Mert itt nem csak arról van szó, hogy megtehet dolgokat, hanem arról, hogy voltak szerető szülei.

Ha egy olyan családba születik bele, ami nem csak mélyszegény, hanem lelki nyomorék és őt nem hogy nem szeretik, de meg is vetik, akkor nem itt tartana ő sem.

Az ajándék, amit kapott kezek és lábak helyett, az a szerető szülei.

2013. ápr. 23. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindenki kap jót és rosszat is. A feladat az, hogy a legtöbbet hozzuk ki abból, ami van.

Neki sikerült, és ezt kevesen mondhatják el magukról.

2013. máj. 5. 06:28
 13/15 anonim válasza:
2014. szept. 12. 00:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Én összességében Puzsérral értek egyet a témában, aki akármilyen modorosan is fejtette a ki a véleményét, mégiscsak rátapintott a lényegre.

https://www.youtube.com/watch?v=QPPvwiDggd0

2014. okt. 11. 22:22
 15/15 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy valaki ne gazdagodjon már meg, meg legyen híres abból bas...meg, hogy nincs se keze, se lába. Nem fogok elérzékenyülni meg krokodilkönnyeket hullatni tőle! Meg mi az már hogy - Mert ő erőt ad másoknak! ???
2018. máj. 1. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!